T-Mobile Pulse - Помош!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Инсталирав нов андроид в.2.1. Се е добро, го вклучувам, се вклучува андроидот и кога стигнува кај Location Consent натаму не ја прифаќа командата NEXT.
Дали некој до сега имал ја има инсталирано новата андроид верзија на ваков телефон и дали работи како што треба????
Нема една недела кај што го купив и му ја е**в мајката :toe:

А од кај го најде Android 2.1 на Pulse? Како што читам, официјална верзија на Android за него е 1.5 а не 2.1.
Јас би ти препорачал да го вратиш на официјално поддржаната верзија на Андроид.

А од кај го најде Android 2.1 на Pulse? Како што читам, официјална верзија на Android за него е 1.5 а не 2.1.
Јас би ти препорачал да го вратиш на официјално поддржаната верзија на Андроид.

излезе пред недела, 2 недели време. на унгарскиот т-моб. а за проблемов конкретно не знам

да, излезе сега скоро и јас да не остаам покусо и го заебав
п.с. не се враќа старата верзија:kesa:

jas ja koristam verzijata 2.1 od ungarskiot t-mob i funkcionira super a ti ako si go zaebal telefonot odnesi go vo t-mob i ke ti go sredat
jas gi prasav pred da go apdejtuvam telefonot i mi rekoa deka ako e softverski zaeban pokriva garancijata

да, излезе сега скоро и јас да не остаам покусо и го заебав
п.с. не се враќа старата верзија:kesa:

Ne si go zaebal. Vo telefonot vo memori kartickata izbrisi go dload file, bidejki tamu ti e update za operativniot sistem. Simni nov od t-mobile ungarija, stavi go vo telefonot i napravi update.

Јас го надградив на унгарската верзија, иде супер, само треба да избришеш апдејт фајлот од телефонот после апдејтирањето и можеш рецимо да го апдејтуваш по втор пат :) У верзијата е тапа само што е многу спор маркетот иначе се си фуче :)

го средив :vozbud:

А дали знаете како да го рутирам моментално сум на унгарскиот 2.1

Ми треба помош за Т мобиле пулсе го направив тоа што е Патерн лок го грешив мислам пати и сега не можам да го уклучам телефонот . Како да го рестартирам преинсталирам било што само да го вратам во живот.

Другар пробај да го приклучиш во PC дали ке се уклучи ако нејке така појди до некоја мобилара сигурно ке ти го уклучат, а сигурно нема да ти земат пари за ваква ситница.

Тооооооооооо машинеријоооооо!!!
Ајде одаме седнуваме у кафана да часташ није у реду радост да се крије... :)
Добро утро Господа :) добри сме??
Види датумот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom