Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
13 mini, 13, 13 Pro, а где је Pro Max?Тие што имаат 5Г во пакет и iOS 16 бета веќе имаат 5г
Тие што имаат 5Г во пакет и iOS 16 бета веќе имаат 5г
Mislam deka ruterot ima takva opcija, otvori 192.168.1.1 logiraj se i vlezi vo VoIP ili Phone kako e pisano... znam deka porano gi imase broevite sto ti zvonat, ima mislam i za block opcija.На телеком домашен број можи да се блокираат броеви? Од 5-6 различни броја ми се јавуваат деновиве и бараат те една иста личност.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
На стариот рутер имаше таква опција, на овај новиот го пиши само бројот.Mislam deka ruterot ima takva opcija, otvori 192.168.1.1 logiraj se i vlezi vo VoIP ili Phone kako e pisano... znam deka porano gi imase broevite sto ti zvonat, ima mislam i za block opcija.
Gasi fiksnio so ti treba, da na novite ruteri imam probuvano nema nitu istorija a na starite imase moznost da si proveres koj ti e dzvonilНа стариот рутер имаше таква опција, на овај новиот го пиши само бројот.
Старите го користат, иначе ќе беше исфрлен уште пред 10 години. Башка интернетот ми е на фиксниот.Gasi fiksnio so ti treba, da na novite ruteri imam probuvano nema nitu istorija a na starite imase moznost da si proveres koj ti e dzvonil
Kako internetot ti e na fiksniot ne te svanavСтарите го користат, иначе ќе беше исфрлен уште пред 10 години. Башка интернетот ми е на фиксниот.
Gasi fiksnio so ti treba, da na novite ruteri imam probuvano nema nitu istorija a na starite imase moznost da si proveres koj ti e dzvonil
Misli deka kako porano e, sega telefonot e na internetot zs e VoIP ama Telekom namerno stava fiksen u paketot za da bilda brojki deka ima najmnogu korisnici i normalno da opravda cenaKako internetot ti e na fiksniot ne te svanav
Koga bea 3, Kosmofon/One imase ubedlivo najsilna mreza koja funkcionirase i vo tuneli i na planini, celosno na nafteni agregati i nezavisno od toa dali ima struja i sl.Spored vas koj operator ima najmala pokrienost?
Ima mesta kade sto antenite se mnogu daleku I na tie mesta mrezata e na edna crta 3G ili 4G, a ima mesta kade sto mrezata e full. Sega vo zavisnot od opterenosta i od drvata koi sto gi ima okolu antenite, zavisi modelot na mob telefon I drugi faktori.Spored vas koj operator ima najmala pokrienost?