T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што имаат 5Г во пакет и iOS 16 бета веќе имаат 5г

Attachments

• 17F4EA50-5126-4E04-AE1C-A8AD8DA5978A.jpeg
    17F4EA50-5126-4E04-AE1C-A8AD8DA5978A.jpeg
    884,3 KB · Прегледи: 25
Telekom ceka 1 godina, a A1.rs go ima na lista iako vo Srbija nema 5G... kako vaka?

Screenshot_20220816_150511.jpg
Автоматски споено мислење:

Има поддршка и за VoLTE, така?
Nieden iPhone vo Mk nema VoLTE. Taka da i koga ke moze da surfame na 5G, za povici ke koristime 2G/3G. Debakl.

Со Carrier 60.0 штом доаѓа 5G мислам дека треба да има и VoLTE. Некој ако има iOS 16 Public Beta нека потврди.

На телеком домашен број можи да се блокираат броеви? Од 5-6 различни броја ми се јавуваат деновиве и бараат те една иста личност.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

На телеком домашен број можи да се блокираат броеви? Од 5-6 различни броја ми се јавуваат деновиве и бараат те една иста личност.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
Mislam deka ruterot ima takva opcija, otvori 192.168.1.1 logiraj se i vlezi vo VoIP ili Phone kako e pisano... znam deka porano gi imase broevite sto ti zvonat, ima mislam i za block opcija.

Mislam deka ruterot ima takva opcija, otvori 192.168.1.1 logiraj se i vlezi vo VoIP ili Phone kako e pisano... znam deka porano gi imase broevite sto ti zvonat, ima mislam i za block opcija.
На стариот рутер имаше таква опција, на овај новиот го пиши само бројот.

Gasi fiksnio so ti treba, da na novite ruteri imam probuvano nema nitu istorija a na starite imase moznost da si proveres koj ti e dzvonil
Старите го користат, иначе ќе беше исфрлен уште пред 10 години. Башка интернетот ми е на фиксниот.

Spored vas koj operator ima najmala pokrienost?
Koga bea 3, Kosmofon/One imase ubedlivo najsilna mreza koja funkcionirase i vo tuneli i na planini, celosno na nafteni agregati i nezavisno od toa dali ima struja i sl.

Sega ne znam kako e, no sepak veruvam deka A1 ima podobra mreza kako nasledeno od One. Osobeno vo rutalni mesta, 4G leta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom