Tрет мобилен оператор во Македонија

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
4иГ веќе ја регистрираше компанијата „Оне Македонија Телекомуникејшн“
, која ќе биде надлежна за мобилните, фиксните и ТВ-услугите во Македонија. Ова значи дека 4иГ нема да се фокусира само на мобилната телефонија, туку ќе навлезе и во секторите за фиксна телефонија и ТВ услуги, што ќе го зголеми изборот за македонските корисници.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.536
Поени од реакции
898
Со 5г и телеком има мака, за новиот оператор уште потешко ќе биде

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Теренот во Црна Гора налага вакви бежични опции. Кај нас ќе тераат најверојатно како сите други, оптика. Сега очекувам лавина постови против Оне конкуренција се спрема

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.131
Поени од реакции
778
Ne be kakva optika, za toa ke im treba mnooogu vreme, polesno e da instaliraat 5G niz cela zemja i da odat so ovaa ponuda, mozda u idnina optika, ama bavno ke odi zosto kazaa deka nema da kupuvaat operatori tuku od 0 startuvaat.

1400den. za neogranicen net so brzina 500/200 na 5G e odlicna ponuda, iako vo Mk za da povlecat korisnici moze i poevtino da bide.

Член од
16 јануари 2018
Мислења
205
Поени од реакции
60
Aj neka e so sreka oficijalno

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.509
Поени од реакции
2.881
5G па и 50G никад нема да се споредат со оптика и кабел. Физички закони се физички закони и крај.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
550
Не морате да го гледате видеото ако не ве интересира Барбара, ама покажа некој цени за Алди, односно Хофер телефон што ми изгледат ненормални за 10 евра 150 гига, почиња баш кај цените на 4:31.

Некој во Словенија шо има да каже да не е некоја заебанција, споредувате стандард спрема цена, па така ние ќе треба да имаме 500 гига за 10 евра, а оно овие нашите оператори се скржават да дадат 10 гига.
Tocno e, imam drugar vo Slovenija i za HoT kazuva deka za mali pari dobiva premnogu internet no mnogu e los kvalitetot na mrezata i mnogu e slab internetot taka da dzabe tolku mnogu koga nemozes da go iskoristis

Kajgana Shop

На врв Bottom