Зошто да не играат за победа кога се игра 4-финале и кој победи оди во полуфинале со евертон-сандрленд и според мене имаат големи шанси за финале?Има ли некакви теоретски шанси денес да тепа Тотенхем ??
Бидејќи по грешка ја пишав....а знаев дека денес нема да играат за победа.
Зошто да не играат за победа кога се игра 4-финале и кој победи оди во полуфинале со евертон-сандрленд и според мене имаат големи шанси за финале?
Па муабетот ми е заради дешавката со Муамба.Зошто да не играат за победа кога се игра 4-финале и кој победи оди во полуфинале со евертон-сандрленд и според мене имаат големи шанси за финале?
--- надополнето: 27 март 2012 во 21:53 ---
Tottenham starting XI:Cudicini, Walker, King, Nelsen, Assou-Ekotto, Modric, Livermore, Parker, Bale, Adebayor, Van der Vaart.Со овој почетен состав не играат за победа?
2-0 бе шо се бунишПа муабетот ми е заради дешавката со Муамба.
Ако се доигра до петок ќе се рачуна како што ќе заврши, во спортивно мислам дека ќе се важи со коефициент 1.Срусбери како ќе се рачуна да не знае некој?
Стивениџ - Бурмнемаут - 1 - 1.95
Питерборо - Вест Хем 2 & 2-3
Данди - Аир Јунајтед ГГ/второ полувреме
Хуууххх добро е ми донесоа 1200 ден2-0 бе шо се буниш
FT: 3-1Walsall - Colchester 1 @ 2.5
Братче овие лиги се играат по ливади така да се е можно мене завчера ме искина оној Врексам тоа е Ливада и кал им се терените
Матер англиски да им ебам...
Ти така мислиш дека им се такви терените ... Терените им се од нашите 15 пати подобри ...Братче овие лиги се играат по ливади така да се е можно мене завчера ме искина оној Врексам тоа е Ливада и кал им се терените
ЗнамБратче овие лиги се играат по ливади така да се е можно мене завчера ме искина оној Врексам тоа е Ливада и кал им се терените