Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некакви теоретски шанси денес да тепа Тотенхем ??

Бидејќи по грешка ја пишав....а знаев дека денес нема да играат за победа.

Има ли некакви теоретски шанси денес да тепа Тотенхем ??

Бидејќи по грешка ја пишав....а знаев дека денес нема да играат за победа.
Зошто да не играат за победа кога се игра 4-финале и кој победи оди во полуфинале со евертон-сандрленд и според мене имаат големи шанси за финале? :unsure:
--- надополнето: 27 март 2012 во 21:53 ---
Зошто да не играат за победа кога се игра 4-финале и кој победи оди во полуфинале со евертон-сандрленд и според мене имаат големи шанси за финале? :unsure:
Tottenham starting XI:
Cudicini, Walker, King, Nelsen, Assou-Ekotto, Modric, Livermore, Parker, Bale, Adebayor, Van der Vaart.
Со овој почетен состав не играат за победа? :pos:

--- надополнето: 27 март 2012 во 21:53 ---

Tottenham starting XI:
Cudicini, Walker, King, Nelsen, Assou-Ekotto, Modric, Livermore, Parker, Bale, Adebayor, Van der Vaart.
Со овој почетен состав не играат за победа? :pos:

Па муабетот ми е заради дешавката со Муамба.

Срусбери како ќе се рачуна да не знае некој?

Срусбери како ќе се рачуна да не знае некој?
Ако се доигра до петок ќе се рачуна како што ќе заврши, во спортивно мислам дека ќе се важи со коефициент 1.
Т.е. мислам дека има разлика од кладилница до кладилница.

Стивениџ - Бурмнемаут - 1 - 1.95
2h5so5z.jpg

Матер англиски да им ебам...

2h5so5z.jpg

Матер англиски да им ебам...
Братче овие лиги се играат по ливади така да се е можно мене завчера ме искина оној Врексам тоа е Ливада и кал им се терените

Братче овие лиги се играат по ливади така да се е можно мене завчера ме искина оној Врексам тоа е Ливада и кал им се терените
Ти така мислиш дека им се такви терените ... Терените им се од нашите 15 пати подобри ...
Ама колку местат тоа е неверојатно !

abe so se sluci so shewburi bese 1-0 sea gledam na rezultati 0-0 i prekinata pisuva kako 4e se smeta utakmicava 1 mi e igrana :S

Знам:facepalm:
Вест Хем и Челзи ми беа зицери и барав уште една. Цел ден ја мислам Линц(хокеј), за на крајот да прочитам тука и да ги пишам другиве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom