Tapa denes, ke se vadime so Atletiko Madrid singl hendikep utre i so Olimpijakos vo nedela.Португалија Х2@1,33
Aргентина 3+@1,35
Белорусија U21 3+@1,2
Барселона(ракомет) се двоумам дали да ја ставам да води со повеќе од 5 на полувреме или со повеќе од 10 на крај....
4 коефициент вкупно
зависи во која кладилница гледаш коефКој ме излажа секоја утакмица со 2,50 шо се двата коеф. да ја пишувам GG3+ незнам ни сам...за 2 дена 2 пати ме бута Турција.
хохохохо ја сврзав со Португалија 0-2 и Ирска..штета што за малце пари ги пуштив11.11.'11
денес е денот коа ке се прават пари
Уругвај - Чиле 4+
Наместо 2/1 1/2 излезе- Првата утакмица ја купија мој другари за 50е, Не знам колку е сигурна но вреди да се проба со 100тче )),
-A Niort - Besancon ја најдов како дојава на Facebook на една група :- ), како и да е ке ги изиграм двеве со по 100 денари.
23:30 Ponte Preta - Boa 2/1
20:30 Niort - Besancon 2/1
--- надополнето: Nov 11, 2011 3:28 PM ---
-19:00 Orleans - Paris FC X-2 (5.0 koff ) !! 80%
kopilinja smrdeniАргентина 1 - 1
Ферер - Иснер гемови +Ферер - Иснер гемови + до сега 3 меѓусебни дуели 3 победи за Ферер 2-0 2-1 2-1 иснер доста добар на свој сервис мислам дека 1 сет ке оди во тајбрејк
Уругвај - Чиле 1 од добро познатите горенаведени причини
ке одам дубл на овие 2
Турција - Хрватска 1 хрвативе имале доста проблеми со повреди + турците дома се доста добри Гус Хидинк ке најде начин да ги тепа хрвативе и најважно Турција нема победа против Хрватска 3 нерешени и 1 пораз па типувам на прва победа на туција
Естонија - Ирска 2 Ирците немаат пораз на гостувањата веке 3 год Естонциве не успеале на ниту една утакмица да непримат гол а и ирците се далеку подобри според мене
Чешка - Црна Гора 1 ? многу ми е ризична не знам дали ке ја играм ама им давам предност на Чесиве
Босна - Португалија ке ја пробам од 0-2 теренот бил катастрова калој на секаде па ке бидит многу течко да дает некој гол и ова ке размислиме
и од ракомет ке ја пробам
Bergischer HC 06 - TuS N-Lübbecke 1 2,8 онака ме влечи на помал влог
Saudiska arabija 1uste eden dubl
Saudiska arabija 1
Argentina 4+
WIN ako bese od Ponte preta2-1 realno trebase i GG3+ke si ja izigram GG3+
Lose abe ovie od unibet retardirani se ili taka im cinit ja imav 2+prvo mi kazuva lose dali jas ne gledam dobro ime drzi pijanstvoto od vcera ili ovie se dupat so mene na rezultati 3-0 na poluvreme eDjevičanski Otoci (SAD) - Curaçao 7+ ja najdov ke ja probam
dobro bi bilo da izlezatШо викате денес Нигерија 1&3+ и Шпанија 2-2&3+?