Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Los den bar za mene:mad: Ajde za vas da e dobar :) Si rekov ovoj vikend da ne igram ama se laze covek c c c c mesto da cuvam pari za sleden vikend ja igram sega toa e, a i za utre ne mi se veruva deka ke e dobro. Srekno !

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Португалија Х2@1,33
Aргентина 3+@1,35
Белорусија U21 3+@1,2
Барселона(ракомет) се двоумам дали да ја ставам да води со повеќе од 5 на полувреме или со повеќе од 10 на крај....
4 коефициент вкупно
Tapa denes, ke se vadime so Atletiko Madrid singl hendikep utre i so Olimpijakos vo nedela.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.078
Поени од реакции
1.633
Кој ме излажа секоја утакмица со 2,50 шо се двата коеф. да ја пишувам GG3+ незнам ни сам...за 2 дена 2 пати ме бута Турција.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.575
Поени од реакции
1.875
Кој ме излажа секоја утакмица со 2,50 шо се двата коеф. да ја пишувам GG3+ незнам ни сам...за 2 дена 2 пати ме бута Турција.
зависи во која кладилница гледаш коеф :D

иначе нема врска :D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
- Првата утакмица ја купија мој другари за 50е, Не знам колку е сигурна но вреди да се проба со 100тче :))),
-A Niort - Besancon ја најдов како дојава на Facebook на една група :- ), како и да е ке ги изиграм двеве со по 100 денари.

23:30 Ponte Preta - Boa 2/1

20:30 Niort - Besancon 2/1
--- надополнето: Nov 11, 2011 3:28 PM ---

-
19:00 Orleans - Paris FC X-2 (5.0 koff ) !! 80%
Наместо 2/1 1/2 излезе :pos:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
31
Batalete toa dojavite sekoj moze da ti dade ''sigurna'' dojava pa posle ke go snema... taka drugari gi zaebaa.. se sobraa nekolku dusi zapaleni ke kupuvale mesteni utakmici...im dadoa dve utakmici ko ovie nad mene ^^ francuski treti ligi azerbedzanski regionalni... i opp.. dvete iskocija...abe milina... cisti kako solza bas kako so im bese kazano... torbi puni kesh..
Bolje sami tipuvajte na tepka nego da kupuvate dojavi. Vistinska dojava prvo nema sansi da najdes...a i da go najdes praviot covek... ti trebaat nekolku bona i toa vo evrici :)

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Вчера ја фатив Чешка -1 сингл :)
За денеска уплатив:
England -1X 1,65
Shrewsbury -GG 1,65
Samdoria - 1 1.6
Swindon -2>1 1.85
Коеф:8

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
чиста 2 е шпанија

Hart
Walker, Cahill, Lescott, Cole
Parker, Barry
Walcott, Lampard, Downing
Bent

Casillas
Ramos, Puyol, Pique, Alba
Xabi Alonso, Busquets

Silva, Xavi, Iniesta
Villa

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Ферер - Иснер гемови + до сега 3 меѓусебни дуели 3 победи за Ферер 2-0 2-1 2-1 иснер доста добар на свој сервис мислам дека 1 сет ке оди во тајбрејк
Уругвај - Чиле 1 од добро познатите горенаведени причини
ке одам дубл на овие 2:P
Турција - Хрватска 1 хрвативе имале доста проблеми со повреди + турците дома се доста добри Гус Хидинк ке најде начин да ги тепа хрвативе и најважно Турција нема победа против Хрватска 3 нерешени и 1 пораз па типувам на прва победа на туција:)
Естонија - Ирска 2 Ирците немаат пораз на гостувањата веке 3 год Естонциве не успеале на ниту една утакмица да непримат гол а и ирците се далеку подобри според мене:)
Чешка - Црна Гора 1 ? многу ми е ризична не знам дали ке ја играм ама им давам предност на Чесиве:cautious:
Босна - Португалија ке ја пробам од 0-2 теренот бил катастрова калој на секаде па ке бидит многу течко да дает некој гол и ова ке размислиме:cautious:
и од ракомет ке ја пробам
Bergischer HC 06 - TuS N-Lübbecke 1 2,8 онака ме влечи на помал влог
Ферер - Иснер гемови + :D
Уругвај - Чиле 1 :D WIN
Турција - Хрватска 1:tapp:
Естонија - Ирска 2:D
Чешка - Црна Гора 1 :D
Босна - Португалија 0-2:D
Bergischer HC 06 -

TuS N-Lübbecke 1 (y) ja imav i vaka i so hendikep kec se na se mal +

--- надополнето: Nov 12, 2011 9:17 AM ---
uste eden dubl
Saudiska arabija 1
Argentina 4+
Saudiska arabija 1(y)
Argentina 4+:tapp::tapp::tapp:
iskreno me unistija argentina i 3+ gi imav pa i 1 da mi krenit koeficient
--- надополнето: Nov 12, 2011 9:50 AM ---
ke si ja izigram GG3+
WIN :D ako bese od Ponte preta2-1 realno trebase i GG3+
--- надополнето: Nov 12, 2011 9:54 AM ---
Djevičanski Otoci (SAD) - Curaçao 7+ ja najdov ke ja probam
Lose:mad: abe ovie od unibet retardirani se ili taka im cinit ja imav 2+prvo mi kazuva lose dali jas ne gledam dobro ime drzi pijanstvoto od vcera ili ovie se dupat so mene na rezultati 3-0 na poluvreme e

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Epa vo cetvrtokot sve izleze u kosarka i fudbal,vcera morase nesto da zezne...A tie Turcistata ako uste ednas gi izigram gomna da jadam.I ligata im e nenormalna i reprezentacijava za nikade.Eve nesto spored mene za denes

Federer +
Spanija X2
Sampdorija 1

Kajgana Shop

На врв Bottom