ne mi bese celta da vlguvam vo bespredmetna diskusija ama ajde....
prvo da ti kazam nema sigurna dobivka, tuku so dobra analiza se bara tip koj sto ima vrednost, a Real so koef od 1.08 nema nikava vrednsot , a jas kakvi tipovi pisuvam ili uplakam kaj mene ne zavisi od goleminta na koeficinetot, nekogas moze da bide pomal,nekogas moze da bide pogolem,tuku toa zavisi od mnogu drugi raboti za koj sto ovde stana zbor na forumov.
sto se odnesuva za dali ke si me prasal od kade mi bil tipot za Donkaster nema potreba nitu da me prasas nitu da ti odgovoram, ako go procitase mojot post (mislam bese na strana 221) ke videse sam dali mi ja dade nekoj bloger ili jas ja servirav na masa so izdrzana analiza. Toa so blogerite da mu go kazes na nekoj drug, jas imam svoi metodi na rabota voopsto ne nalikuvaat na nacinot kako sto se tipuva tuka na ovoj forum i zatoa sedev na strana ne sakav da pisuvam tuka, zasto tuka ima mnogu mal broj na kvalitetni tipsteri, drugite pojma nemaat, osven da baraat koef od 1.15 i da se raduvaat kako da otkrile topla voda.
na ovoj forum ima 4-5 dusi sto me znaat koj sum,ako go napisam stariot nik sto go koristev minata godina ke me znaat malku poveke ali ne mi celta da se falam, samo sakam da ti kazam deka dobro go poznavam forumov.
--- надополнето: Nov 7, 2011 5:02 AM ---
veruvaj deka ne sum igrac od 50 denari, samo za tvoja informacija jas sum SINGLE igrac,maksimum DUBLE, i jas imam sopstvena strtegija koja mi nosi profit, ti imas tvoja igra, licno ne mi se dopaga ama toa ne e moja rabota,