Г
Гучи
Гостин
Да ве прашам, вчера уплатив у Моцарт и фино лепо ги утнав сите утакмици да не ја враќаат уплатата?
јас да ти кажам фатив 1 од 4 ;$Да ве прашам, вчера уплатив у Моцарт и фино лепо ги утнав сите утакмици да не ја враќаат уплатата?
Да бе. И уплатата и иљадарка плус ваучер пошо никој до сеа не успеал.Да ве прашам, вчера уплатив у Моцарт и фино лепо ги утнав сите утакмици да не ја враќаат уплатата?
Полувреме-крај играв, затоа не погодив ни еднаДа бе. И уплатата и иљадарка плус ваучер пошо никој до сеа не успеал.
Остај ти ова, мене што ми се има десено еднаш...уплаќам 1000 играм 5 утакмици и тоа фаворити мали...Лион, Реал, Интер, Фенер и уште една сите ме заебаа и тоа дома сите играа, е тоа е успехПолувреме-крај играв, затоа не погодив ни една
Он топик:
За утре
Марсеј, Монпеље и Сошо 3+
Moментално Баерн е во првите 5 екипи во Европа што се во топ форма и кандидати за титула во лига шампиони.Така да таквите екипи кикс прает само два три пати во годината.Hanover немаат никакви шанси за победа.Според мое мислење е чиста двојка ама ак сакаш ливчето да ти изгледа попримамливо кога ќе го уплатиш со повеќе добивка стави 1x[/quote]^ Во средата на две ливчиња само Арсенал ја фатив двојка
Сеа земав билтен и две утакмици ми паднаа во очи и може да ги одиграм на некое ливче.
Хановер-Баерн 1Х двојна шанса @ 2,5
Не се толку слаби Хановер и можат барем до бод на овој натпревар, мое мислење, иако Баерн не победи на претходното гостување и во лигата и во ЛШ.
Ливерпул-Норич Х2 @ 2,7
Не сум толку убеден за оваа, можда оти Ливерпул веќе има 2 кикса дома и тешко дека ќе дозволи нов, ама од друга страна Норич е цврста екипа и одлично одигра против Манчестер пред некое коло, па можеби и може до бод.
Од фиксните
Челзи 2
Динамо Загреб 1
Реал 2
Барса 1
Зенит 2
Охрид !Напредок го избрале тренерот и др. ?
Не го избркаа теренот сега брзо. Го избркаа првиот тренер, тој од Струга ама тоа беше 3-4 коло некаде, шо нема никаква врска со сега. За плата ветиле управата недела дека ќе му исплатат колку-толку на играчите т.е. од продадените билети од натпреваров (демек). После победата над Работнички на градски, не верувам дека така лесно ќе му ја пуштет на Напредок и тоа дома.За утре Охрид - Напредок нели е 2ка 2.90 е квотата гледам избркале тренер,директори играчиве немаат земено плата ако знае некој повеќе нека пишува да ја уплаќаме за да не дојде утре до блокирање.
)