- Член од
- 10 мај 2005
- Мислења
- 529
- Поени од реакции
- 14
Go zirnav nakratko i dobro mi izgledase na prv pogled. Mi se spie, inace uste sega ke simnev nesto. Aj ke postiram tuka dali cini Mobango ili ne.
imam eden drugar so 7650 ama do sega samo tri pati go nosese na servis(od mobimak go zede) nesto se blokira, se resetira sam.... ako si zainteresiran da prasam za cena ? :lol:Acid напиша:Радо би ги посетил страниве, ама немам веќе телефонче со Symbian.
Буџетов ми е на нула :? Дај најдете некоја 7650-ка од другар! :wink:
За цена се знае, 50 евра се сега... мене ми беше да најдам некој барем сочуван и исправен, затоа што маските не им се менуваат и ретко кој е без гребаници...SaLt напиша:imam eden drugar so 7650 ama do sega samo tri pati go nosese na servis(od mobimak go zede) nesto se blokira, se resetira sam.... ako si zainteresiran da prasam za cena ? :lol:Acid напиша:Радо би ги посетил страниве, ама немам веќе телефонче со Symbian.
Буџетов ми е на нула :? Дај најдете некоја 7650-ка од другар! :wink:
Не сум го пробал зошто не можам ништо да симињам од рапидшеар инаку имам симбиан. Ај те молам уплоадирај го на www.mytempdir.com za da go probam:se_ molam:se_ molamkrusha03 напиша:Го проба некој програмов да ми каже импресии?
Има ли овде некој телефон со Symbian?