Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
Тотем - моќна инструментална метал машина

Гримус - вселенска прогресивност

Дарума - темен бран

Attachments

• Plakati-svirka-spoeno.jpg
    Plakati-svirka-spoeno.jpg
    69 KB · Прегледи: 8
VEEEEERY NICE! Штета четврток...ама ќе средиме!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мораториум IV.Закон свирка посебно ќеифот ми го напраиа формлес и Дисдејнд.
Закон беа и Обливион,а Холаѓањиве ич ама ич не ми се бендисаа.Интересно беше што имаше повеќе поджанрови на металот што значи дека имаше за секаков вид на слушатели.Имаше народ преку 180 души(според мене малку за свирка како оваа,но со оглед на просторот сосема доволно).И сите кои ја пропуштиа оваа свирка слободно нека почнат да се каат.

Daa da Disdained parce se... a i cilice ne se losi ... aj ke gi cueme u nedela u havana !!! ke bide krv :D

абе нешто myspace да не се наоѓа од овие Daruma? Или некој да не знае нешто за нив?

абе нешто myspace да не се наоѓа од овие Daruma? Или некој да не знае нешто за нив?

Знае.:)
Јас свирам бас у Дарума, мајспејс уште немаме, а ова ќе ни биде прва свирка.:)

мхм...ок ондак со среќа прва свирка и се глеаме тогаш.

52.jpg

l_265b743ae0ae49bfb42aecd16162dcd5.jpg

Чекам извештај како беше свирката сношти.(знам дека Disdaned растурија ама останатото како беше)
Лоу за сликите не сум заборавил ама никако не можам да го најдам детето што ги има.Јас имам исто неколку слики ама мојот телефон нема блиц па така да ништо не се гледа.

Јас колку шо дознав многу слаба била посетеноста вчера. :(
Мило ми е шо дојдов во ПП да ги гледам Disdained.

Околу 50 души (мање више). Disdained буквално растурија. На крај посебно кога ја свиреа Hammer Smashed Face дури и шутка се направи... (дали некој се сеќава која беше песната што ја свиреа од Некрофагист? Мислам дека беше Extreme Unction). Malfunction ги фатив на пола...добар настап само што малце беа некако лабави (рече пеачот само 2 проби имале у незнам колку месеци).
Cilice ми беа интересни...неможе да се каже дека не се стегнати...многу добро си свиреа тоа што имаат да свират...however ептен ми е рандом и експериментално дури и за мој вкус.

Ко ве молеф да идите на мораториумо нека ви кочи.
Ристе арно си напрај башка то и за 80 денари. xD:baeh:

Ко ве молеф да идите на мораториумо нека ви кочи.
Ристе арно си напрај башка то и за 80 денари. xD:baeh:
И повратна СК-ПП :)
Ама закон беше, ќе дојдам и следен пат кога ќе донесете квалитетни бендови. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom