Mesaja
Dot.
- Член од
- 14 јуни 2005
- Мислења
- 5.532
- Поени од реакции
- 16
PoisonGrl напиша:Затоа што не ги знаеш повеќето (што е случајот со мене) или...?
Па да. Може да се каже.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PoisonGrl напиша:Затоа што не ги знаеш повеќето (што е случајот со мене) или...?
:icon_roll шо им фали на бендовите?...мислам дека е многу ок што им даваат шанса на не толку познати бендови да се покажатMesaja напиша:Па да. Може да се каже.
секој мора да почне од некаде,лично мене музиката на Фуснота и ИнВитро(ова не пристрасно) многу ми се свиѓа за разлика од некој наши "попознати" метал или рок бендови кои што нема да бидат на свирката :wink: :smir:PoisonGrl напиша:Свирката заврши и воедно се одржа на типично македонски начин. 1001 проблем додека да се почне, уште толку на сцена и се разбира ја добив кладбата за победникот. Од вакви причини натпреварите на музички бендови се лошо прифатени, затоа што никој не се ни потрудил да направи фер избор или пак пристојна организација. Сепак запознав одлични бендови како InVitro и Warnament и се радував што повторно ги гледав Overtime. А и задоволна сум со нашиот настап (со оглед на нервозите и проблемите)
те видов! :smir: стварно беше општа фрка, прво ја поместија цела свирка од пред 8 натака,па раперите почна да заоѓаат со по 3-4 (несомнено лоши) песни и на рокерите им кажаа дека ќе свират само по 2 песни бидејќи сител снимал само до 11 (ние порано си отидовме и ја гледавме мизерната емисија на Сител,дадоа цели 3 јавувања во живо а во меѓувреме вриштеа хорови :nesum: па со тоа што ја поместија свирката овие од ИнВитро сите освен Кико каснеа па трчавме да молиме да ги пуштат тие после нив да бидат втори а они трети итнPoisonGrl напиша:Свирката заврши и воедно се одржа на типично македонски начин. 1001 проблем додека да се почне, уште толку на сцена и се разбира ја добив кладбата за победникот. Од вакви причини натпреварите на музички бендови се лошо прифатени, затоа што никој не се ни потрудил да направи фер избор или пак пристојна организација. Сепак запознав одлични бендови како InVitro и Warnament и се радував што повторно ги гледав Overtime. А и задоволна сум со нашиот настап (со оглед на нервозите и проблемите)
иначе се на се супер си поминав,од рок бендовите неколку беа стварно профи додека раперите сите беа 

Мери имаш некоја нефкусно лоша информација, почнавме со настапи накај 15 до 9 а требаше у 9 ама зашто тонската заврши порано испадна да се почне. И ради рокериштата седевме на клупи цели 2 саати за тонска....неорганизираност до крај. Иначе добро беше не ги гледав ин витро немав време, само ради групата пред витро бев, стварно им го заборавам името. И фала за навредите мери џејн ама у мкц ни кажаа дека по 3 песни ќе бидат и таман стигнаа тие ХИВ КРУ и од нив почна само по 2 песни да се рецитираат. Рецитиравме добро беше, искрено не отидовме ради некоја награда туку ете да не бидеме без ич:nesum:ја укакав работата на 2рата песна на почетокот го забораив текстот(трема прв настап:kesamary_jane напиша:те видов! :smir: стварно беше општа фрка, прво ја поместија цела свирка од пред 8 натака,па раперите почна да заоѓаат со по 3-4 (несомнено лоши) песни и на рокерите им кажаа дека ќе свират само по 2 песни бидејќи сител снимал само до 11 (ние порано си отидовме и ја гледавме мизерната емисија на Сител,дадоа цели 3 јавувања во живо а во меѓувреме вриштеа хорови :nesum: па со тоа што ја поместија свирката овие од ИнВитро сите освен Кико каснеа па трчавме да молиме да ги пуштат тие после нив да бидат втори а они трети итниначе се на се супер си поминав,од рок бендовите неколку беа стварно профи додека раперите сите беа
![]()
али што е тоа е. И пиво не ни дадоа едно бе ц ц цточкест напиша:Мери имаш некоја нефкусно лоша информација, почнавме со настапи накај 15 до 9 а требаше у 9 ама зашто тонската заврши порано испадна да се почне. И ради рокериштата седевме на клупи цели 2 саати за тонска....неорганизираност до крај. Иначе добро беше не ги гледав ин витро немав време, само ради групата пред витро бев, стварно им го заборавам името. И фала за навредите мери џејн ама у мкц ни кажаа дека по 3 песни ќе бидат и таман стигнаа тие ХИВ КРУ и од нив почна само по 2 песни да се рецитираат. Рецитиравме добро беше, искрено не отидовме ради некоја награда туку ете да не бидеме без ич:nesum:ја укакав работата на 2рата песна на почетокот го забораив текстот(трема прв настап:kesaали што е тоа е. И пиво не ни дадоа едно бе ц ц ц

Tonchie напиша:More Goce (prosti za latinicafa) ti si recitiral bre mashko.
Eee, ja bef poluzhiv od 2 dena alkoholizacii i lumperajki, ama za tebe bi doshol, i pivo ke dobieshe, neli uvek delime po edno golemo
Maja, prilozite na sitel bea okz... kolku shto ne vidof. Da ne ochekuvashe od taa televizija MTV style trancemition?! Toa e pred se komunjarska TV.
p.s. PoisonGirl, redovno pogagjash za kogo ke mestat, devojche ti da se prebacish na futbal mozhda kje kjarish nekoj denar od kladilnici. LjOLj

mary_jane напиша:@сите-ОВА МИ Е БААГИ ВАЖНО-дали некој знае како се викаше бендот што настапи после ИнВитро?!?!бидејќи гитаристот нивен оред да излезе на сцена го побара од момциве-као неговиот шуштел,и нормално после му ја здими без да го врати..типична македонштина![]()
mary_jane напиша::icon_roll шо им фали на бендовите?...мислам дека е многу ок што им даваат шанса на не толку познати бендови да се покажатсекој мора да почне од некаде,лично мене музиката на Фуснота и ИнВитро(ова не пристрасно) многу ми се свиѓа за разлика од некој наши "попознати" метал или рок бендови кои што нема да бидат на свирката :wink: :smir: