Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо немаше да смени и да го дадеше голот кога со тој гол ќе дојдевме до еден гол разлика... Не може топката да се префрла само на Манасков, кога според мене другите се криви, како прво што на Кире му се случува ужасна игра, не може да постигне гол да даде, и што не им подаваа на крилата. Манасков комотно можеше да преспие во одредени натпревари. Играта требаше да се прошири, а не тие запнале во среде па во среде.
Те сваќам бе...ама сепак 4 зицери и не се баш малку.

Некој да ми даде линк до официјалната статистика, и ако има посебно за секој играч од мк репрезентација.

Данска, Русија, Франција, Германија > 1/4 финале.

Утре директни преноси на Сител 3:
Србија - Шпанија, 19 часот
Унгарија - Полска, 21.30 часот

Другите два дуели се Словенија - Египет и Хрватска - Белорусија.

Болдираните според мене мислам дека ќе се пласираат во 1/4 финале.

Французиве стално вака до крај тераат :LOL:
Мислам дека е дојдено времето хрвативе да им наплатат иако ништо чудно пак да останат со прстот в уста :coffee:

Те сваќам бе...ама сепак 4 зицери и не се баш малку.

Утна 1 зицер и 3 пати му ја фати од крило.Не беа сите 4 зицери.
Во изминатите 5 натпревари зицерите ги реализираше со 87% прецизност односно од 16 зицери само 2 му фатија.Е сега Манасков не е робот,секако дека може да промаши исто како што промашува и Кире,Номче и Миркулот.На крај краева и голманот прави се што може да ја фати таа топка.И сите што малку се разбираат во ракомет уште пред почетокот предупредија дека ќе биде невозможно со само едно лево крило.Не дека Манасков нема да може да се движи после одиграни 5-6 цели натпревари туку дека поради заморот нема да биде 100% концентриран.

Ништо не добиваме од тоа ако ги пцуеме сега овде,овој не чини оној не чини.Се знае од каде треба да се почне.Рибата смрди од главата.Се додека не се смени цело раководство нема да знаеме дали ова ни е максиумот или сме далеку поквалитетни.

Утна 1 зицер и 3 пати му ја фати од крило.Не беа сите 4 зицери.
Во изминатите 5 натпревари зицерите ги реализираше со 87% прецизност односно од 16 зицери само 2 му фатија.Е сега Манасков не е робот,секако дека може да промаши исто како што промашува и Кире,Номче и Миркулот.На крај краева и голманот прави се што може да ја фати таа топка.И сите што малку се разбираат во ракомет уште пред почетокот предупредија дека ќе биде невозможно со само едно лево крило.Не дека Манасков нема да може да се движи после одиграни 5-6 цели натпревари туку дека поради заморот нема да биде 100% концентриран.

Ништо не добиваме од тоа ако ги пцуеме сега овде,овој не чини оној не чини.Се знае од каде треба да се почне.Рибата смрди од главата.Се додека не се смени цело раководство нема да знаеме дали ова ни е максиумот или сме далеку поквалитетни.
епа заради 6те натпревари претходно нема да можи да се сконцентрира..за тие моменти е потребна соотдветна замена која мислам ја имавме ама на трибини..ми беше крвио зошто ко имаме крило да игра Бранко крило

епа заради 6те натпревари претходно нема да можи да се сконцентрира..за тие моменти е потребна соотдветна замена која мислам ја имавме ама на трибини..ми беше крвио зошто ко имаме крило да игра Бранко крило

Епа затоа мора да лета Шутко.Идиотот игра со 1 лево крило 3 десни и на повеќето утакмици по 5-10 мин. ги одмара десните крила со уфрлање на Левов додека Манасков го челичи божем го спрема за дуел со Усеин Болт:facepalm:
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 23:06 ---
Некој да ми даде линк до официјалната статистика, и ако има посебно за секој играч од мк репрезентација.

http://www.ihf.info/IHFCompetitions...hipSpain2013/TeamInfo/tabid/6078/Default.aspx

Сеуште не се убацени и стат. од последниот натпревар,ама ги имаш таму горе во Fixtures and Results

Nemojte nisto loso da kazuvate za Manaskov i Filip Lazarov , najmnogu potfrli Naum i toa strasno mnogu , edna utakmica saglam ne izigra .

инаку ако нема никој поназад спомнато за местото на Штрлек кој има пукнатина на раката е пован Нинчевич

инаку ако нема никој поназад спомнато за местото на Штрлек кој има пукнатина на раката е пован Нинчевич

Нема зима за Хрватите,тука им е Хорват.Според мене далеку покомплетен играч од Штрлек.
Не е ова шутко да иде со едно лево крило :D

Ako gledam realno I zadovolen sum od makedonskata reprezent. I bravo za deckite see borea hrabro.

Нема зима за Хрватите,тука им е Хорват.Според мене далеку покомплетен играч од Штрлек.
Не е ова шутко да иде со едно лево крило :D

шо зборуваш се читаш ли? Хорват игра кај Чупич додека Штрлек е деснак така да не треси само зелени..Нинчевич е добра замена од Фуш Берлин.

Ako gledam realno I zadovolen sum od makedonskata reprezent. I bravo za deckite see borea hrabro.

Катастрофа беа сите, посебно Филип.М и Наумче,Димовски, а за тоа не се криви они ако се надвор од форма тој селектор што гледал кога ѓи селектирал? Оставка да си даде е основно. Отиде со едно лево крило, а на располагање имаше играчи. Шундо е катастрофа за репрезентацијата.

Катастрофа беа сите, посебно Филип.М и Наумче,Димовски, а за тоа не се криви они ако се надвор од форма тој селектор што гледал кога ѓи селектирал? Оставка да си даде е основно. Отиде со едно лево крило, а на располагање имаше играчи. Шундо е катастрофа за репрезентацијата.

Башка и втори бевме по направени технички грешки што е недозволиво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom