Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
И кај мене е така па самата јас си коментирам :D
Верувај поубаво е кога јас си коментирам :pipi:а не да ги слушам мрсолковците...

Sankcioniriot, sankcionarianiot... koja legenda cocece hahaha, najakoto bese sto koga veke zgresi prviot pat, vtoriot proba da se popravi i koga vide deka ne biva se otkaza od zborot haha.

И кај мене е така па самата јас си коментирам :D
Верувај поубаво е кога јас си коментирам :pipi:а не да ги слушам мрсолковците...
Ako si cosmofon/vip i imas besplatni zvoni mi ne me biva mene kako komentator :P

Добро, што е работава олку фаворизирана да е Словенија?
Цело првенство е вака?

Abe so se desava,samo kaj mene namesto komentator ja imam atmosferata so se desava u sala na sitel 3 a baska i secka...
Гледај на TV, на веб е така.

Честитки за словенците иако русите можеа на крај да свртат или да се изборат за продолжение ама катастрофални беа руските голмани.

Gremo Slovenci :D
Браво за нив, 7 утакмици 7 победи. Ама во полуфинале ќе им биде многу потешко..

Штета што Франција, Хрватска и Данска се на истата страна од ждребот.

Каква драма на Русија - Словенија у второ полувреме! :vozbud:

Какви осцилации на резултатот у пм, Словенија двапати се отцепи на +4, двапати стигаа Русите. :cuc:

Иако Словенија имаше голема помош од судиите, два-три пати на Русите им беше престрого досудено исклучување. Али нема веза, сакав Словенија да помине, нека им е честито. :D

Честитки за словенците иако русите можеа на крај да свртат или да се изборат за продолжение ама катастрофални беа руските голмани.

+ ги немаа судиите на своја страна :icon_lol:

Сосема заслужено за Словенците, ако изгубеа ќе беше по нивна вина што не искористија толку искл, Русите ви ништо не беа подобри, фантастичен големанот на Словенците откако во 10 мин го замени Шкоф. Многу по атрактивна игра прикажаа за разлика од грубите Руси и нивното антипатично крило Дибиров. Со среќа!!!

Заслужена победа на Словенците, не очекував да дотуркат толку многу, но тоа е тоа.

Ова Словенциве ко нас со драма завршници, изгледа по балканска линија :D
Секоја им чест за победата ми го направија меракот :love:
Русија чау чау. Сега уште животињине германски да испаднат- дупли мерак :нинџ:

P.S. Доленец дете, што стори со прекршоците во напад :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom