Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Санчес растура !!!!! добра игра прикажува Чиле....мислам дека тие ќе му се придружат на Шпанија за осмина финале....

И јас го имам истото мислење како Боби,дека ако се падне со добра европска репрезентација,ете баш со Шпанија се во група ќе го јадат.

И јас го имам истото мислење како Боби,дека ако се падне со добра европска репрезентација,ете баш со Шпанија се во група ќе го јадат.

не го негирам тоа, тој рече дека Чиле не играл убав фудбал...па и изиграва мајмун..

па ни ги надујавте ташаците со таа ваша Германија и Милер играчиштето и нивната перфектна игра со Австралија, а од друга страна се буневте зошто нема фудбал за око, и еве ви сега фудбал за око и пак сереш глупости, како да се најдеш на муабет. Дај не сери дете и гледи убав фудбал..

Не претерувај и ти, ако добро се сеќавам ти го почна тој муабет.

Чиле игра отворен фудбал,а тоа Шпанците ке го искористат и ке ги отворат како сарма!!

Боби... која утакмица ја глеаше ти бе? Или си толку заслепен у Германија па другиве не знаат фудбал да играат а?

Чиле покажа убав фудбал како и Германија, фалеше само реализација. Ова беше најубавата утакмица после Германија - Австралија. Убави акции, многу шанси, брзина, динамика.... немаше тактизирање.

По ова може да се заклучи дека Австралија и Хондурас ( и гејциве) се најслабите репрезентации на СП.

Ае сега да видиме како ќе се покажи фаворизираната Шпанија со Швајцарија.......

^Повеќе како Германија Австралија.:)

Го видовте нашето знаме на трибини додека ја свиреа Шпанската химна?

На префалени јагоди со голема крошња не се иде!

по 100 - ти пат најсалбо светско првенство

по 100 - ти пат најсалбо светско првенство

Сега за сега може само да се согласам. 94та бев ептен копиљ ама на сите од 98ма навака многу убаво се сеќавам. Ова до сега е трагикомично во споредба со претходните...

Таква е фазата , мора да се тактизира со пораз на стартот ти се минимизираат шансите , видете само една невнимателност на Србите и си пакуваат коферите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom