Светски рекорд - 14 kg...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Taтијана Кожевникова влезе во Гинисовата книга како жена со најјаки вагинални мускули. Таа подигна со својата вагина кугла тешка 14 килограми. :nesum:Четириесет-и-две-годишната Татијана ги вежба вагиналните мускули 15 години и тврди дека со само 5 мин. вежбање на ден може многу да се подобри сексуаниот живот.

Како функционира сето тоа може да се прочита на линкот, но накратко, се става една дрвена/пластична/кристална топка во вагината, а друга која виси се закачува на неа...

http://www.mosnews.com/weird/2009/07/07/strongvagina/

830595.jpg

830591.jpg

830597.jpg

не дај боже оваа да се напне у секс... отиде к**от и јај***а на дечкото :toe: :vozbud:

:pos2: А бе Татјанче ги зафатија сите рекорди, па на тебе ти остана со ваков рекорд да влезеш во Гинисовата книга на рекорди.:pos2:

Браво за годините, чудно на ваква возраст вакви мускули :pos2:

На Татјанчето би и предложил после ваквиот успех да отвори вагинална теретана ќе има заинтересирани... се разбира за жени во средната возраст за затегање на мускулите... или пак не, нема да сака конкуренција, од кај да знае.:pos2:

Ја можам и со my balls да кренам 60 кила па шо? :pos:

Голема работа. 14 кила тежи мојот....тег.

хахах јака работа.

Татијана ги вежба вагиналните мускули 15 години и тврди дека со само 5 мин. вежбање на ден може многу да се подобри сексуаниот живот.

:pos::pos::pos:

баш ме интересира како се вежбаат вагиналните мускули??
кај има вагинални теретани и колку чини месечна чланарина?
дали има во охрид?
и дали некој ќе ми прави друштво? интересно ќе ни е :smir:

:pos2: А бе Татјанче ги зафатија сите рекорди, па на тебе ти остана со ваков рекорд да влезеш во Гинисовата книга на рекорди.:pos2:

Браво за годините, чудно на ваква возраст вакви мускули :pos2:

На Татјанчето би и предложил после ваквиот успех да отвори вагинална теретана ќе има заинтересирани... се разбира за жени во средната возраст за затегање на мускулите... или пак не, нема да сака конкуренција, од кај да знае.:pos2:

Да ти речам дека ич не ти е лоша идејата..

:pos::pos::pos:

баш ме интересира како се вежбаат вагиналните мускули??
кај има вагинални теретани и колку чини месечна чланарина?
дали има во охрид?
и дали некој ќе ми прави друштво? интересно ќе ни е :smir:

јас идам со тебе...:pos2:

хаха па тие вежби се прават со мастурбација.. ајде девојки навелете хахахах

Оваа не е нормална.

Која сака да си ги вежба вагиналните мускули, нека каже, јас ќе завршам работа место неа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom