Sve će biti dobro

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Него да прашам сеа оваа серијава ќе ја доснимаат? Или како Не давај се Нина ќе ја прекинат? :)

Не, веќе однапред се кажани и почнати со реализација сите 105 епизоди. Инаку продукцијата е Ринг Мултимедија, во моментов од нив ги гледаме Бумеранг и Цимер Фрај на Канал5 а и Нашата мала клиника е од нив.

Не, веќе однапред се кажани и почнати со реализација сите 105 епизоди. Инаку продукцијата е Ринг Мултимедија, во моментов од нив ги гледаме Бумеранг и Цимер Фрај на Канал5 а и Нашата мала клиника е од нив.
И сите се срање.

Господе помилуј не...Значи во следните 4-5 месеци секојднево ќе гледаме картонски студија,празни декорации и мизерна сценографија зачинета со ефтина копија на латино дијалозите и глумците од последна класа.Thanks but,no thanks:smir:

Се ќе биде добро

„Се ќе биде добро„
Sve-ce-biti-d-logo-2.gif

64901149948d39d6a7fa97845254102_490.jpg

Новата хрватска серија на А1.Што мислите за неа?Дали ја гледате?Глумата на актерите?
Јас мислам дека е многу подобра од на пример Забранета љубов.Глумците се стварно добри,а и приказната е добра,реална,барем засега,на почетокот.За понатака,ќе видиме.

„Се ќе биде добро„
Sve-ce-biti-d-logo-2.gif

64901149948d39d6a7fa97845254102_490.jpg

Новата хрватска серија на А1.Што мислите за неа?Дали ја гледате?Глумата на актерите?
Јас мислам дека е многу подобра од на пример Забранета љубов.Глумците се стварно добри,а и приказната е добра,реална,барем засега,на почетокот.За понатака,ќе видиме.

ми се гади веќе од хрватски серии
претераа
поглупи се и од латиноамериканските

тоа е мое мислење :smir:

Да, се сложувам дека подобро глумат од тие од Забранета Љубов
emoticon-0100-smile.gif

Ја гледам, интересна ми е, а и терминот на емитување ми одговара
emoticon-0100-smile.gif

И да, фала Богу, темата е пореална отколку во вообичаените сапуници
emoticon-0105-wink.gif

Ниту ја гледам ниту имам намера да ја гледам,плус Гилмор гирлс на Алфа тоа време:vozbud:

Нели имаше уште една ваква тема?

Инаку серијата серијата е срање невидено:pos2:

od bivsa jugoslavija samo spski serii koi se najdobri koi ne gi davaat ovde za zal steta .drugoto nema veze.

Нова досадна Хрватска серија. Претпоставувам ќе ја гледаат само тие што ептен немаат друга работа.

Мене ме измами насловов.
Јас си реков дека се ќе биде добро во А1. Велија нема да јаде гомна, ќе ги плаќа водителите и исполнувачите на емисии и слично.
То да ти било серија:tapp:
оти секоаш има чоек шо ми го зима постот од прсти????????:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom