На 14ти со дечко ми прам 5 месеци па ќе ми се фатит 3 во 1
Можда ќе купам едно вино да не е без ич ама класично 'славење' немат да имат... I guess:icon_roll
Не ги сакам тие денови каде сите се ангажирани околу едно нешто. Сите купуваат најскапи подароци за да ја докажат нивната љубов а утре никаде ги нема.
Имам апатија кон св. Валентин.
Не е до верата луѓе, до македонската традиција. Свети Трифун освен што е православен, е и македонски традиционален празник. Да ја зачуваме традицијата! А кога зборуваме за верата, го имате прекрасниот 30ти септември, па зошто не му посветите внимание наместо на 14.02 на католичкиот празник?
Nieden.
Gluposti mi se site izmisleni praznici vo koi nema sushtina.
Nit znam sv.Trifun koj bil, nit sc.Valentin, nit sho se desilo na toj datum many years ago, pa sea si spomnuvame za niv.
Ne me ni interesira.
Lugje bile, kako nas -.-
Ne se posebni -.-
некој се пијани од љубов други од вино како и да е зошто да има ден на љубовта ? Нели треба секој ден да го посветиме на тоа а не само еден одреден ден љубовта се покажува 365 дена а не само на еден ден па тогаш еве ти подарок леле колку те сакам итн глупости
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.