Сувенири од вашиот омилен клуб – Колекционери

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
3 Дресови (Ibrahimovic, Del Piero, Diego) Чорапи, 2 привезока, Капа, Филџан и малецко емблемче или лого како сакате :) (сите од Јуве).... а ми се наогаат и дрес од Пандев од МКД и еден од ФФМ без име :)

AC-Fiorentina:

2-дресови - Јоветич и Лаљич, Шал, Капа, Дуксер, УСБ-Стик!

Real Madrid:

Дрес, Знаме 1х1м. 2 Шала, Папучи, Маица за спиење, Постер и Сложувалка од 1000 парчиња која ја составував две недели и веќе 6 години ми стои на зид во соба!.

Три дреса (Балак,Тони и еден без име),3 блузони,шал,зимска капа,летна капа,2 пенкала,2 упаљачи,ѕиден часовник,фудбалска топка,2 огромни кебиња,шоља за кафе,минијатурно дресче (украс),стегач за зглоб...и осеќам дека нешто заборавив ама не знам што. :)

Вака сега не може да најдам соодетна тема за овоа па тука ке пробам....
Имам постелини Баерн Минхен од официјален фан стор од Минхен купени.Е сеа менувам за нешто од јувентус по таа цена или за 2-3 работи..Зависи шо колку вреде.
Еве слики.
Picture 006.jpgPicture 003.jpgPicture 001.jpg

Или ако не биде ништо за менување идеме на продавање па јас ке си купам со тие пари нешто од јУВЕ....Модератори јас се стварно извинувам за оф топик ама не знаеше каде..ако има соодветна тема префрлите.Постелините се една зимна една летна.

Ај и јас можеби со еден оф топик, ако има соодветна тема за вакви работи преместете мислење

Каде можам да најдам продавница во која се продаваат постелнини од фудбалски клубови?

Дрес, шал, 2 книги, привезок и најинтересното на едниот ѕид од собата ми пишува This is Anfield а паралелно од него другиот ми е цел црвен и го има амблемот на Ливерпул преку цел ѕид...

Све имам - 3 дресови(Рекоба,Станкович и Пандев), маица(интер фанс мкд),шал, чаша, привозок и плоча на која е направен знакот на Интер ! И здравје коа ке идам во Италија сакам да земам и знаме од Интер со што ке се комплетираат сите можни реквизити од Интер!

106afr6.jpg
[/URL]

Од каде ја купи постелнинава?

Имам 3 дреса,маичка(којзнае каде е) зимска капа, комплет тренерки,привезок,се од Баерн.Во иднина ќе биде колекцијата збогатена.

да прашам некоја продавница каде се продаваат дресови капи итн од Манчестер??инаку имам неколку

да прашам некоја продавница каде се продаваат дресови капи итн од Манчестер??инаку имам неколку
друже ако сакаш постелнина како Христов што постирал погоре во Скопје, за некои 1500 денари, иначе се оргинали и шиени во Македонија за Англија, во Штип мислам ги шијат
одма после собрание во тие продавничките од лево (кога идеш за накај центар)
а за оригинални капи, шалови и др најбоље ти е од официјалната страна да си порачаш ако можеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom