B
BELIEVE ME
Гостин
Да има некое џипче со над 400 конски сили, V12 мотор и да развива дока 220 километри на час би гласал за тој.
А така за никој не гласав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џипче над 400 кс ке го гледаш во гаража бидејки ке има потрошувачка на гориво над 30л на 100 км. Инаку 220 на час развиваат речиси сите од погоре набројаните и без фамозниот в12 мотор.Да има некое џипче со над 400 конски сили, V12 мотор и да развива дока 220 километри на час би гласал за тој.
Зошто воопшто му објаснуваш?Џипче над 400 кс ке го гледаш во гаража бидејки ке има потрошувачка на гориво над 30л на 100 км. Инаку 220 на час развиваат речиси сите од погоре набројаните и без фамозниот в12 мотор.
Незнам што си запнал ко слеп за стап што ке ти се 400 кс кога нема каде да ги покажеш. Ке влечеш камион по тебе? 120 е тешко да се вози на патиштата низ државава, 220 е пуста неостварена желба.
Да не ти ги напоменувам трошоците за регистрација на такво чудовиште кое ке кошта над 1.000 евра.
И за крај... Има ваков во Битола
![]()
Верувај дека е голем колку едно вакво
![]()
така да не гледам апсолутно никаква придобивка зошто би возел вакво по нашите улици. Проблематично е за паркирање, проблематично е за завртување низ гужвите. Остави тоа америчкиот филм, тоа го има во америка да, каде што улиците им се широки со 4 ленти и никој не го интересира колку му троши возилото.
Chevrolet Captiva go vidov na Genevskiot Avto Saem, i sto znam...ne mi bese onaka naj naj. Barem za moj vkus. Nekako isturan dizajn i kako da se e staveno u edno mesto so teskotija. Kako da fali prostor.
VW Tiguan e dobra stvar, samo sto e malku preskap. Barem modelot Sport&Style...bas toj sto jas go sakam.
E sega, se prefrliv na Honda CR-V. Sega zasega mi e favorit, ama mozno e i toj da me razocara. Sto znam.
A drugite, huh, ima i dobri megju niv. Navistina dobri, koi imaat i dobri ceni.
Na primer Grand Vitarata so JTDI motor na 1.900 ccm.
Гласав за Маздата ЦХ 7...
Нареден испад и ке добиеш бан од подфорумов. Линколн навигатор можеби има 300 кс, ама по терен (онаму каде што е местото за прав џип) Лада Нива ке го остави даааалеку назад со своите мизерни 70 кс. После ке гледаш вакви клиповиЏип испод 300 конски сили не е џип.
Ова што е пежото 4007 е играчка во споредба со lincoln navigator