Sussaro, Burn84 и С.П ве канат на филозофска расправа

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.307
Sussaro, Burn84 и Стар Почетник организираат филозофска расправа на тема „Разно“ во кафуле по слободен избор и за таа цел бараат соперничка тројка којашто се смета достојна да учествува на овој пријателски собир.

Всушност, не мора да се смета за достојна тројка, сака ли бе некој да дое со нас на муабетче, има заинтересирани?

Суси и Брнович ќе додадат, верувам...

п.с. Примаме и приватни пораки за оние коишто сакаат да останат анонимни :smir:

Ако сте овие на сликата, јас сум за.

hot-chicks.jpg

Тоа ќе биде групен, во тројка(2ца на еден) или ќе има поделба на парови муабет? :)

Како бре, јас непоканет, а ги канам? Наравно ако има кворум ќе дојдам, а ако нема кворум ќе идеме ние тројца (Викса ми одзема 45 секунди да сфатам кој е овој стар почетник). Влез со покани. Бројот на поканите-ограничен. Право на влез 18+ f 100-65-95.

Не идам во Скопје а и не сум некој филозоф.

Филозофска расправа. Со тројца на едната страна. И тие тројца со целосно конвергирани ставови.(?)
Се бара да се најдат противници за да се има здрав судир во кој тие ставови ќе може дотичната тројка да ги одмери во оригинерната замислена веродостојност?
Афродизијачки сомнително е тоа, као дојдете, ама ај имајте цицки и бидете од тие шо се палат на паметни батиња, оти еве, јавно објавуваме дека ние такви сме. :)

Ја бе можам сам против сите, ама не идам оти сум многу срамежлив во живо и ми се фаќа устата од длабоко деколте па ме деконцентрира бе....

Филозофска расправа. Со тројца на едната страна. И тие тројца со целосно конвергирани ставови.(?)
Се бара да се најдат противници за да се има здрав судир во кој тие ставови ќе може дотичната тројка да ги одмери во оригинерната замислена веродостојност?
Афродизијачки сомнително е тоа, као дојдете, ама ај имајте цицки и бидете од тие шо се палат на паметни батиња, оти еве, јавно објавуваме дека ние такви сме. :)

Toa Викса ќе го питаш, јас сум затечен и ставен во темавa без моја согласност. Башка Викса се мало шали. Мене лично повеќе ќејф ми се прави на ракииче мезе и да ми ја пејат у позадина Отвори ми своја врааааатаааа од Шаулич :))))).

Toa Викса ќе го питаш, јас сум затечен и ставен во темавa без моја согласност. Башка Викса се мало шали. Мене лично повеќе ќејф ми се прави на ракииче мезе и да ми ја пејат у позадина Отвори ми своја врааааатаааа од Шаулич :))))).

Знам.

Јас велкам сум или не си играте со женски ? :)

Ја би дошол, али мал сум, да не не ме сакате?

Сите се поканети (ако имате дозвола од дома се разбира и немате проблем со малолетна конзумација на алкохол и казните кој следуваат....а не веруем дека некој има), само после петок ќе се дешава ова.
Кришо ти не беше известен зашо за ова уште пред месец дена нели дрвевме, а со викса на фб за 5 минути го решивме иако малку порано се отвори темава...

Не сме се договориле за што како, опции се у игра...само да не е пак кафана.
Може кафич да фанаме некој маса и да се запиеме (ама алкохол), или по дома кај некој да се збереме ако има услови, чак што више може и поинтимно да се организираме и негде на водно/матка опција ако има дух и расположење, па да се осетам ко да имам 16.

Значи ова не е пичкин дим покана у стил ќе дојдам ќе ќутам и ќе свртиме чајче и сокич еден, ќе ги видам и ќе ме видат.
Да се збереме да се заебаваме ко некад што било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom