Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Ок немораа баш толку клише да ја направат.....it`s always the girl and shit.
Ама филер епизода ти е забава сама по себе :)

Ок, еве и Зевс, Артемида и Прометеј дојдоа на ред, а Darth Vader кога ќе го видиме? :pos:
Иначе нашиот најсакан полни 35 години денес.
581673_10151532474922323_493558395_n.jpg

Нека продолжи со ваквото стареење - колку е постар, толку поубав станува! :love:

А мислев дека нема шо може да ме изненади во серијава.
Зевс и Прометеј бе:pos:

случајно сега си пуштам МРТ и гледам Супернатурал втората епизода со вендигото шо беше .. леле колку нежни гласови имаат Сем и Дин :D

Uzas bese poslednava epizoda. :(

Sent from my Intel Phone

На мтв ги има вечер и во петок во 12 така?

Ги симнав сите сезони, до втора сезона сум и чекам да откријат целосно за битката помеѓу ангелите и демоните, уфф јако че биди.

Тимон и Пумба бе:pos:

Епизода со Кастиел и Краули не можи да не е интересна, а како јагода на шлагот Мег. :love: Парче прават.

Уште 3 сезони до крај на сезона, чудно што се 21... ја мислам дека е време више да се уозбилат. Не дека ми сметаше најновата, напротив, ама време е да ни дадат нешто поконкретно. :)
D: Listen, there's something I want to tell you about Krissy.
A: I know, I know. You'll kill me if I ever hurt her. Blah, blah, blah.
D: No, no, no. She'll kill you. :pos:

3 епизоди* :)
И да чим се уште 3, рачунајте дека од нареднава почнува главното.
П.С. Само мене ли ми се чини или се спремаат за крај? Малку по малку ги враќаат старите карактери од приказниве, мене барем ми делуваат како да одат на привршување на серијава.

Епизоди де. :) Ме изедоа више и серииве :noze:
Деветта сигурно ќе има, не знам дали ќе е последна, или ќе се решат да заокружат па да идат на десетта како последна :)

Знам дека ќе има деветта, они беа први заедно со Вампирите и Стрелата што ги продолжија за нова сезона.
Само незнам така некако ми делува, плус затворањево на вратите од пеколот и сето тоа што се случува, многу ме асоцира на крај на серијава.
А и доста им е, немора натаму само да форсираат за пари да вадат. Нека ги затворат вратите на пеколот, сигурен крај имаш, сите среќно си живееја (евентуално Кастиел ако го убијат) и доста е. Се изнагледавме се и сешто низ сезониве, беше интересно возење серијава, само да не ја претераат сега и да ја зафркнат.

Ќе ги затворат и од рајот и од пеколот, клучот ќе ги лапнат ( ко шо го лапаат на цртаните ), Сем на Дин ќе му купи куче и сите ќе си живеат среќно се до моментот кога Господ ќе се врати од одмор и ќе види овие торковциве шо напрајле. Па на крај и него ќе го спичкаат и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom