Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено после 5-тата сезоја ја зезнаа серијата. Многу неодговорени прашања и во оваа 8-ма, што знам се некако на крај во 2 епизоди ќе го решат проблемот. 8-ма ќе има сигурно пролитав некаде. Ќе биде интенресно што ќе се случува сега со Дин и како ќе го вратат назад, дечкото се посети, па и чистилиштето си го стави во ЦВ :D

Кога почна финалето од сезонава имав една насмевка од уво до уво, ептен ми се допадна моментот со песната и традицијата што си ја имаат со години :)
И крајот беше напнат,
не зборам за тоа што му се деси на Дин, туку моментот кога Дин му ја зари коската на Дик во врат, и пулсирањето што се дешаваше додека да експлодира Дик. Срцево забрзано ми чукаше :)
Супер крај, мене ми се сфиѓаше, баш ме интересира како ќе го извлечат Дин жив овојпат :)

Јас очекувам дека Мег ќе му помогне на Сем, да го вратат Дин. Не верувам да е мртва она.

Ја гледав последната пак... кое влетување со Импалата го имаше Мег! :cool:
Колку време ќе им треба да го вратат Дин назад? Дали одма во прва епизода ќе биде, или ќе ги остават малце браќата разделени-Сем да се справува со останатите левијатани, а Дин со душите во чистилиштето... И кај замина Кас не ми е јасно?! Дали Краули нешто вмеша прсти тука. :confused:
Ќе си почекаме до септември за дружење со Дин, Кас, Сем, Краули и Мег... Боби ваљда не. :( Idjits. Само... чудно ми падна тоа што после заминувањето на Боби веднаш го покажаа Кас... може направи тој нешто. :confused:

па можно е сега во чистилиштето да најдат уште некое помоќно животно и од левијатантите :D
инаку во 8 сезона,нема веќе да е главен продуцент Сара Гембл .. туку некој друг .. а режија на првата епизода од 8 сезона ќе биде Дин(Џенсен Аклс)

Да, и јас го прочитав тоа... нема да му е прв пат. :)

Малце не ми се свиѓа што потсеќа на финалето од трета сезона кога Дин замина во пекол... али редно е да видиме малце поише и од чистилиштето. :)

За осма сезона иначе прочитав дека нема да е последна. Со оглед на тоа дека се доста креативни ќе видиме што се ќе има понатаму... :)

Да не ја претераат малку со повеќе од 8 сезони. Мислам дека и е време на серијава да привршува, да не ја отераат у три лепе.
таман се средија после 6та сезона, можеби 8мата треба да биде и последна. Ама додека има пари, ќе има и епизоди....

Ја искрено од една страна се радувам тоа што најверојатно ќе има и 9та сезона, а од друга ми е страв да не падне многу на квалитет... и мислам дека финалната сезона, која и да е, ќе бидне со Бог.

Јас мислам дека кога не се појави Господ во 6та сезона, сега веќе не го враќаат игра. Искрено и незнам сега како би го вклопиле во играчкава, тогаш имаше материјал да играат со него.

На крајот и Боби ќе го најдат во чистилиштето и тројцата ќе ја киднат од таму, или можда Кас ( и Боби ) ќе се жртвува/ат за Дин да ја кидни. :D Не ми замерувајте, си трескам.

А и евентуално ако планираат 9-та сезона, што ли ќе прават ? Освен ако не го бичат тогаш Краули ( евентуално ако ја преживее оваа сезона тој, Сем ќе се матка со него во обид да го врати Дин ) па во 9-тата да го тепаат него или што ти знам шо.

^
Си го напраи филмот ти а? :)

Можат да ме земат да ја режирам 9-тата сезона. :D

Ај тогаш биди добар и направи една епизода
picture.php

vs

damon-stefan.jpg

Ама на крај нека се удружат.
Фала. :pipi: :D

Хммм, то ќе биди во 10-тата јубилејна сезона и како подарок за сите верни фанови ќе има судир на универзумите. :D Овие двајца ќе им помогнат на тие торковците за да го убијат Клаус хибритот ( ваљда Клаус се викаше, a и се надевам не им е убиен пошто не ми е гледана третата сезона ) Ама во процесот Еленчето ќе се заљуби во Дин и ќе настанат фрки. :D

Clash od the titans ќе биде дуелов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom