Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има пауза до јануари.....и еден интересен коментар што го најдов на Јутуб, ама голем спојлер за тие што не ги гледале овие 10 епизоди
the boys have lost a lot this season:

cass

bobby

the impala

sams laptop :(

тоа е така зашо немаше хумор во епизодава +
Боби умре ,a и Кас го нема веќе
и од мене,да .. ич не беше убава последната епизода

Се чека одговорот на Боби...А за Кас, мислам дека пак ќе се појави :D

Се чека одговорот на Боби...А за Кас, мислам дека пак ќе се појави :D
Истото го мислам и јас за Кас.....едноставно многу ќе ја забегаат серијава ако е и он стварно мртов.
А и мислам дека повторно ќе го вратат Чак или како и да се викаше тој што ги пишуваше книгите Супернечрл, што на крај испадна дека всушност ги пишувал Евангелијата. Откако исчезна мистериозно, се нема појавено и мислам дека треба и него да го вратат.

Ја читам последнава срана и се осеќам изгубено, ја глеав последната и завршува кога
Боби треба да реши дали ќе остане или не..Зашо си кажуате дека умрел?
Инаку ми недостига Кастиел, секоаш одвалуваше нешо и он и Дин ми го правеа хуморот во серијава... И Импалата, не е супернатурал без Импалата....
Надежно ќе ја опраат серијава...

Ја читам последнава срана и се осеќам изгубено, ја глеав последната и завршува кога
Боби треба да реши дали ќе остане или не..Зашо си кажуате дека умрел?
Инаку ми недостига Кастиел, секоаш одвалуваше нешо и он и Дин ми го правеа хуморот во серијава... И Импалата, не е супернатурал без Импалата....
Надежно ќе ја опраат серијава...
Јас сеуште мислам дека Кастиел ќе го вратат, едноставно несмеа да си дозволат да го изгубат тој лик, посебно не сега, кога серијава се повеќе тоне и тоне.
Сезонава имаше добар старт, мислев дека ќе почнат да се враќаат на старите патеки, ама без лаптопот на Сем и посебно без Импалата на Дин Супернечрл едноставно не е Супернечрл.

Tака е зашо креаторот на серијава Ерик Крипке се откажа од главен продуцент и на негово место дојди една жена ,која била дел од тимот , а он планирал да има само 5 сезони..(ете зошто до 5 сезона хуморот е поинтересен) епа ете,стави жена да режисира има се да упропасти

Tака е зашо креаторот на серијава Ерик Крипке се откажа од главен продуцент и на негово место дојди една жена ,која била дел од тимот , а он планирал да има само 5 сезони..(ете зошто до 5 сезона хуморот е поинтересен) епа ете,стави жена да режисира има се да упропасти
THERE IS A WOMAN OUT OF THE KITCHEN?!?!?!
ALERT THE POLICE, NOW!

Ок.. знам дека се навреди , ама реално кажано не ја бива за главен писател

Елиот Нес :vozbud:
Dean: Hello, I`m agent Kostner:pos:
Кој го има гледано Untouchables ќе сфати што зборувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom