Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Режимот на Франко падна 1975 година. Првиот трофеј во ЛШ Барса го освои 1993 година. Кај била Барса тие 18 години?
Kaj bil real vo tie godini? 5-6 tituli imate od 1960-1965.A kade bese real posle padot na Franko? Odgorvor > Real bez Franko samo prosecen klub kako i site drugi klubovi.

By the way-Real ne e fudbalski klub momentalno.Poveke lici na ragbi klub.Posle placat zosto crveni kartoni,pa ova e fudbal be luge ne e ragbi.Ako real igra fudbal neka pobedi so fudbalska igra a ne so karate potezi i slicni podli sranja.Mi se gadi od vakov real...

A

apidrone

Гостин
Зошто навиваш пак ти за Реал? Виде имаат најмногу титули запишано? Галактикос? Роналдо и Кака ти се убави?

Пред Франко - Барса, Атлетик Билбао
За време на Франко - Реал Мадрид
После Франко - Барса

Приметуваш разлика?
Јас кога почнав да навивам за Реал, никој освен во своите земји не знаеше ни за Кристијано Роналдо, ни за Кака, ни за Меси, ни за Роналдињо... Перез не беше ни претседател на Реал...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ооооо душички... навивале за Барселона зошто таа била последно упориште на Каталонија. Па вие од Каталонија ли сте бе !? Нормално дека навивам за Реал поради фудбалот кој го игра, заради омилените играчи, заради фановите. Не сум од Мадрид па затоа ќе навивам за Реал. Заради Реал сум ги засакал Мадрид, Шпанија, итн... а не обратно.

Плус, нели политиката беше забранета на форумов, а мешате Франко, Станко... :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Kaj bil real vo tie godini? 5-6 tituli imate od 1960-1965.A kade bese real posle padot na Franko? Odgorvor > Real bez Franko samo prosecen klub kako i site drugi klubovi.

By the way-Real ne e fudbalski klub momentalno.Poveke lici na ragbi klub.Posle placat zosto crveni kartoni,pa ova e fudbal be luge ne e ragbi.Ako real igra fudbal neka pobedi so fudbalska igra a ne so karate potezi i slicni podli sranja.Mi se gadi od vakov real...
Титула 98ма, титула 2000та година, титула 2002 година, многу после смртта на Франко, за „просечниот“ Реал.
Иначе, и мене ми се гади од ваква Барса. Ни тие веќе не личат на фудбалски клуб, повеќе на балетанско-актерски. Се сеќавам на времето, Роналдињо не можеше да го сопреш па шо сака нека биде, сеа овие не можеш од земја да ги станеш.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.822
Поени од реакции
10.179
Ооооо душички... навивале за Барселона зошто таа била последно упориште на Каталонија. Па вие од Каталонија ли сте бе !? Нормално дека навивам за Реал поради фудбалот кој го игра, заради омилените играчи, заради фановите. Не сум од Мадрид па затоа ќе навивам за Реал. Заради Реал сум ги засакал Мадрид, Шпанија, итн... а не обратно.

Плус, нели политиката беше забранета на форумов, а мешате Франко, Станко... :icon_lol:
1. Поради фудбалот кој го игра

1313563337773.jpg

2. Поради омилените играчи

Што кога тие си заминуваат?

3. Поради фановите

fascist.jpg

Поради овие што пееа фашистички песни и беа казнети од федерацијата? :icon_lol:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Вие сте за во силфурни бањи на по еден третман....абе 1 ден не бев уклучен...8 страни сте напишале.Озбилно давам предлог ради вакви глупи муабети да не се отварат поојке тема за Ел Класико...

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Титула 98ма, титула 2000та година, титула 2002 година, многу после смртта на Франко, за „просечниот“ Реал.
Иначе, и мене ми се гади од ваква Барса. Ни тие веќе не личат на фудбалски клуб, повеќе на балетанско-актерски. Се сеќавам на времето, Роналдињо не можеше да го сопреш па шо сака нека биде, сеа овие не можеш од земја да ги станеш.
Drugar,treba da pravis razlika izmegu fudbalski faul i karate potezi. Za se se ima granica i zatoa ima fudbalski pravila ali potezite na Pepe i kompanija se nadvor od fudbalskata igra.Barcelona igra fudbal i otsekogas igrala a Real so doaganjeto na Murinho protiv Barcelona igra na sekakvi podli potezi no ne na fudbalski.Titulite sto gi nabroja se dovolen fakt da ti kazat deka real ne e vonzemska ekipa kako vie sto ja pravite nego prosecen fudbalski klub od elitata(vo rangot so site drugi).

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
1. Поради фудбалот кој го игра

Прегледај го приврзокот 33060
Човече колку години имаш, зошто се понашаш како мало дете !?

Сликава покажува колку сте патетични... па уште и светењето со ласери го ставиле бе... врв...:pos: Soooo pathetic...

и кога сме кај фановите, твоите плукаа по нивната држава и не ја почитуваа химната. Али ај со тоа тотално забегуваме во нешто што нема врска со фудбалот... као балетот на Барса на пример...

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Па кога имате животни во клубот.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Човече колку години имаш, зошто се понашаш како мало дете !?

Сликава покажува колку сте патетични... па уште и светењето со ласери го ставиле бе... врв...:pos: Soooo pathetic...

и кога сме кај фановите, твоите плукаа по нивната држава и не ја почитуваа химната. Али ај со тоа тотално забегуваме во нешто што нема врска со фудбалот... као балетот на Барса на пример...
Првиот болд покажува дека врска немаш што зборуваш зошто не знаеш што да вратиш на факт.
Вториот болд алудира на навивачите на Реал, како што некој ги наброја меѓу причините за кои навива за Реал. Од друга страна не познавам навивачки групи што не светат со ласер, сите се скапаници.
Третиот болд нема врска со темата и со било што поврзано со фудбалот, а дали некој ќе ја почитува химната и државата или не е негово право.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Вие сте за во силфурни бањи на по еден третман....абе 1 ден не бев уклучен...8 страни сте напишале.Озбилно давам предлог ради вакви глупи муабети да не се отварат поојке тема за Ел Класико...
После 29 страни напишани конечно дојде и најдобриот пост(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom