Summerland

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Da se slozuvam so tebe mnogu bese zalno na krajot!
Mene omilena mi e Rose McGowan(Paige):back::back: a tebe?
И мене Пејџ ја обожавам и карактер и моќите и одговорноста што ја зема кога стана Директорка за кратко време на училиштето за магии и кога стана белосветец ја обожавам!!! И Пајпер не е лоша ама Фиби ја сакав пред да се заљуби во Кол и после заради Кол ама после ич!!!!

И мене Пејџ ја обожавам и карактер и моќите и одговорноста што ја зема кога стана Директорка за кратко време на училиштето за магии и кога стана белосветец ја обожавам!!! И Пајпер не е лоша ама Фиби ја сакав пред да се заљуби во Кол и после заради Кол ама после ич!!!!
Lele pa nie imame ist vkus!!!
Paige e najdobra,najzabavna,najfina,preubavo glumi.
Isto i Pajper ja sakam a Fibi voopsto,mnogu mi e kurvesta neli?
I plus poradi nea se prekina ovaa kultna serija,lakoma kucka,nemase nikakva prikazna so nea trebase da bide zadovolna so toa sto bese prva na spica a ne zasluzuvase!!!

I plus poradi nea se prekina ovaa kultna serija,lakoma kucka,nemase nikakva prikazna so nea trebase da bide zadovolna so toa sto bese prva na spica a ne zasluzuvase!!!
GOSPODE!!! ne tolku da se vnesuvate vo serija, posmireno malku
chill out:oftopic:

Jas gi gledav Summerland i Charmed bidejki mi bese mnogu topla i domasna atmosferata, glumata bese pristojna, a za niskobudzetnosta - ima tolku mnogu spanski sranja sto ovie amerikanskive deluvaat elitno (bar ne se gusime vo rozevoto i sablonizirano scenario pretoceno vo "srceparatelnoto" ligavenje na poveketo glavni protagonistki):helou:

Скроз си во право. Фиби е лакома кучка. Прво беше невина млада девојка со визии ама откако го запозна Кол стана многу курвеста а после па се околу нејзе се вртеше демек неможела да најде љубов. И да ја стаија на почеток на шпицата а беше последна на почетокот Енди и Дерил беа пред нејзе а после ај стаија трета а сеа прва и пак нејќе абе стварно не е во ред и сакала поголема плата. Мразам глумци и глумици кој не мислат на нивните фанови зар неможела да издржи уште неколку сезони само да ги задоволи фановите со помала плата ако таа плата воопшто е мала таа е џиновска ама лакомоста не се задоволува. И сеа демек среќна дека заврши серијата дека можела да си снима други филмови и голема плата они ќе и давале. Е да бе така и треба откако заврши Волшебнички одвај во некои филмови си најде улога и тоа помала плата од Волшебнички. А Роус МекГоун е среќна сега и е омажена со Роберт Родригез (познат режисер ги има режирано Деца Шпиони и Шарк Бој и Лава Грл). Позз.

Mnogu ja sakam Paige,seuste se smeam koga ke mi tekne na edna epizoda,na pocetokot koga se pojavi Paige,koga ja ukrade Knigata na senkite i slucajno si gi zgolemi gradite:pos2:,top.
Najdobra serija do sega sto imam gledano.
Nitu edna epizoda ne bese dosadna i sekoj dijalog so sekoja fraza imase poenta nisto ne bese kazano samo kolku da se popolni epizodata!

Mnogu ja sakam Paige,seuste se smeam koga ke mi tekne na edna epizoda,na pocetokot koga se pojavi Paige,koga ja ukrade Knigata na senkite i slucajno si gi zgolemi gradite:pos2:,top.
Najdobra serija do sega sto imam gledano.
Nitu edna epizoda ne bese dosadna i sekoj dijalog so sekoja fraza imase poenta nisto ne bese kazano samo kolku da se popolni epizodata!
Да баш и јас исто се смеев а кога дојде таа лошата кралица (Пејџ била нејзина реанкранација) тоа беше добро. Инаку да стварно вака седи си и баш помисли на првата сезона и кажи само колку работи се изменија од сезона во сезона а некој серии колку и да поминат сезони пак не се чувствува дека поминале толку сезони.
ПР: Пајпер беше изгубена и чесна на почетокот кога го сакаше Џереми па после стана така малку бунтовна дека уште млада беше кога го скаше Ден па Лео тој љубовен триаголник што се создаде. Па после се реши за Лео па малку се забавуваа па после се караа со старешините за нивниот брак. Значи од млада девојка со сонови за смејство и кариера стана постара ЖЕНА со остварени соништа!!! Нели многу работи се сменија!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom