Summer Beach Club - Градиште, Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
THE_BOSS напиша:
Надешта задња умира.. :uvo:
Пеер, кај ќе ги платат овие бе? После у минус ќе работат 10 години :)
Шала на страна, добро е и ова што го напраија... Далеку сме ние од Ибица- нели, ама ќе се подобриме ај.. бар годинава една асална плажа ќе имаме со диџеи, 24/7 журки... Добро е, ај да не аздисуваме..:helou:

e тоа сакав и ја да пишам дека ќе отидат у минус :) ај има време уште еден месец па ќе видиме што и како ќе биде :music2::music2::music2:

DoolroX напиша:
28 Јули[/B] - Play TV Festival со Ареа, дџ-и од Club FM и Matthew Dekay

Колку што дојде лани Kurd Maverick со Play TV толку ке го видиме Matthew Dekay...сепак јас сум ете...ке се праам дека верувам во тоа...дека ке го слушниме!!!
ФАК!

HGD напиша:
Колку што дојде лани Kurd Maverick со Play TV толку ке го видиме Matthew Dekay...сепак јас сум ете...ке се праам дека верувам во тоа...дека ке го слушниме!!!
ФАК!

нема зашто да не веруваш, човеков доаѓа на секои три месеца во скопје, да доаѓа првпат во македонија па ајде можеме да бидеме скептични ама вака... тешко :) и на неговата страна пишува дека ќе биде во охрид на градиште :helou:поздрав

lele top ce bide letovo kako pocna so temperturive loooool
pa so zurkive da ne zborime uste 10 stepeni povjece ce bide
prvo ohrid pa na Armin u sk ludnica :vozbud: :ojea: :ojea: :ojea:

mnogu dobro bila napravena cela vrota plaza, letovo tamu ke bide ludnica

DoolroX напиша:
абе ок е, ама беа најавувани боб синклар, карл кокс, армин ван бурен, давид гета, анџело & ингросо, ерик придз и уште многу други екстра фаци и на крај завршија со овие на кои слободно може да им дадеме македонски пасош :) не викам дека се лоши но треба малце да се смени нешто не се едно исто па исто :helou:

Bob Sinclair беше најавуван и сеуште е,за крај на летото таму негде мислам
Armin van Buuren-исто е најавен за Скопје
Angelo & Ingrosso-не знам дали беа заедно со Axwell на журката од саботата,ама во секој случај беа најавени

BusHav напиша:
Bob Sinclair беше најавуван и сеуште е,за крај на летото таму негде мислам
Armin van Buuren-исто е најавен за Скопје
Angelo & Ingrosso-не знам дали беа заедно со Axwell на журката од саботата,ама во секој случај беа најавени

bob sinclar во скопје ќе биде на 10 октомври, а пред тоа нема никакви шанси да го видиме :) аксвел беше сам во саботата, односно немаше никого со него, освен македонските дџ-и :)

Како ми се иде ама неможам:(

DoolroX напиша:
Оф топик: Одмор у Црна Гора јбг :)..кампови ово оно:)
Он топик: Нема сомнеж,закон ке биде сите што ке идат нека си поминат супер jep

Moст ставија? Пак да не го скршат. :)

По се изгледа по 3 години пауза ке му се вратам на Охрид па овие журки ке ме спасат од напливот на пијаните малолетници во Планет ај малце оф топик нека каже некој Охриѓанец
некое ново асално место за искачање (да не е Планет).

jove_bt напиша:
Moст ставија? Пак да не го скршат. :)

Гарант стаиле метален мост сеа помеѓу втора и трета плажа. :pos:

gradishte_n.jpg

Eве и флаер шо ќе се дешава на Градиште летово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom