СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Значи АЛООООООО македонски ви кажаб што ви е лекот и кај Лидија и кај Ека !! и двете ми предавале !!
Петранка не дава тестови, освен ако и падне некоја мисла (ама ретко) и за тоа дека бавно предава лекции ??? хмм не би рекла баш ... ние матура ни беше на 22ри мај, а она месец пред тоа ако не и више цел учебник го имаше предадено :D не се секирајте ќе видите :D
и за празнење ... ќе се празни не до полугодие и пред тоа, на тромесечие, одма после родителска :D

Де бре што се секирате до толку уште на почеток.... Ќе видите на крај колку ќе ви биде тешко... Почекајте уште малку :P Инаку јас сум втора во РЈК и некако тестовите не ми изгледаат до толку тешки на почеток а и мислам ако ја имаш основата од прва година ќе ти биде многу појасно на часот ако го слушаш професорот... By the way завршив со 4.00 во РЈК - 1ва година... Само напред корчагинци, без нервоза xD

Луѓе а на Пепи материјалот до кога треба да и го знаеш? Мислам еве на пример те испраша за првите 2 теми и предаде уште една...на тоа испрашување од сите 3 ќе испрашува или само од новата? Пошто ми личи на некоја што се бара :unsure:

На Лидиа Македонски кога дава писмени, ни дава ние да бираме која тема или влечеме од 3-те теми која ќе падне?

И дали пред да почнам да пишувам се потпишува на вежбанките?

На Лидиа Македонски кога дава писмени, ни дава ние да бираме која тема или влечеме од 3-те теми која ќе падне?

И дали пред да почнам да пишувам се потпишува на вежбанките?
Има она на ливчиња напишани теми и на еден му дава да влече и која ја извлече за таа пишувате сите :D иначе се потпишува на тетратките уште на почетокот, така да ако имаш план да мењаш тетратки т.е од дома да си напишеш уше од одма да ти кажам нема да ти успее !! И тие што имате у план да препишувате, значи и кај Лидија и кај Екатерина, не се занесувајте зашо ако ве фатат сте го наебале после тоа до 4та година...зборам не од мое искуство, него од деца од мој клас што беа :)

Има она на ливчиња напишани теми и на еден му дава да влече и која ја извлече за таа пишувате сите :D иначе се потпишува на тетратките уште на почетокот, така да ако имаш план да мењаш тетратки т.е од дома да си напишеш уше од одма да ти кажам нема да ти успее !! И тие што имате у план да препишувате, значи и кај Лидија и кај Екатерина, не се занесувајте зашо ако ве фатат сте го наебале после тоа до 4та година...зборам не од мое искуство, него од деца од мој клас што беа :)
А како испрашува Македонски?

А како испрашува Македонски?
ЛОШО !!! Никој никад немаше извадено 5ка кај неа на испрашување !!! И 4ка беше многу ! премија а и ретко којдобивасе :D затоа ќе си читате книгите,ќе си кревате раце коа ќе обработувате и ќе си имате 5ња и мосле ќе си уживате, као на пример јас :D

ЛОШО !!! Никој никад немаше извадено 5ка кај неа на испрашување !!! И 4ка беше многу ! премија а и ретко којдобивасе :D затоа ќе си читате книгите,ќе си кревате раце коа ќе обработувате и ќе си имате 5ња и мосле ќе си уживате, као на пример јас :D
А по колку време испрашува 1? И на пример сега нас ќе не испрашува за Гилгамеш и за Библијата, ќе треба да раскажуваме или?
--- надополнето: Nov 13, 2011 7:06 PM ---
И зборам за Лидија, а не за Екатерина :)

А по колку време испрашува 1? И на пример сега нас ќе не испрашува за Гилгамеш и за Библијата, ќе треба да раскажуваме или?
--- надополнето: Nov 13, 2011 7:06 PM ---
И зборам за Лидија, а не за Екатерина :)
По 2ца испрашува, ретко 3ца...што значи цедење до крај !!! :D
Aaaaaa може и ќе раскажувате, нема грешка;) ти поставува прашање и сака конкретно за тоа да одговориш, кратко и јасно ама и точно :D ретко на кој му успеваше :D

луѓе кај пепи можно е да се добие на тест петка или е impossibru? Какви и се тестовите? Слушам за глупости зимала бодови и све кецови и двојки ставала

Кај Лидија ЛЕСНО се вади 5 на испрашување само ако запишува некој таа што раскажува на час...... ако не ја слушаш малце потешко... сигурно ќе се најде некој таков што запишува ископирајте си и терајте.. 4 години така ги поминав кај неа... а кај Пепи за тест..... кај што се бара прецизен одговор само тој , без раскажување ... ама ако ти се падне прашање да раскажуваш... тогаш се поврзано со тоа прашање е одговорот.. знам ја кога праевме еднаш тест у 2 имаше прашање за колку проценти од Македонија и потпаднале на Грција итн... и покрај процентите таа бараше и во км2 , и граници и сл.. ;)

Корчагинци со колку кеца на полугодие пројдовте ? :icon_mrgr:
Има ли некој со сите 5ки :гик:

Корчагинци со колку кеца на полугодие пројдовте ? :icon_mrgr:
Има ли некој со сите 5ки :гик:
Ahh, almost...4ка физика само. :P
Инаку Корчагинци убаво да си пројдете за распустов и во второ полугодие свежи за нови походи. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom