СУГС Јосип Броз -Тито

:pos: :pos: :pos:

Таа е! :)
Мене ми е супер жената. Ни иде муабетот за музика.
Плус, 4 ми остави.

Гледам се ставила во група Дита фон Тис, ете за што ќе и праам утре муабет :icon_lol:

Гледам се ставила во група Дита фон Тис, ете за што ќе и праам утре муабет :icon_lol:

Слуша рок, и понежен метал, ги обожава Рамштајн и Пинк Флојд, омилен албум и е Wish You Were Here, и чита некоја јужноамериканска литература.
Ете ти теми на разговор :)

И на нас ни спомнаа нешо за базен, ама чекај бе, која будала ќе носи 10 класа на базен, у 10 саат сабајле на -7 надвор?Шо очекуваат да дојдеме у купачи у школо :pos: :pos: :pos:

п.с со 2ка пуштаат да идам на Кенгур, Наташа со цел памет ме запиша :pos: :pos:

Карпош 4 е далеку. А кога ќе се сликаме и што ќе се прави во школо е мање битно.ааахахаха

Има бе, како нема.

Нема ние коа биравме ни рекоа дека нема нити во списокот имаше.
Ако мислиш да играат за шко ондак може иначе вака ко проектна активност спорт нема во прва.

Абе, а знае некој што ќе праиме со физичко?
Ќе имаме вежбање и пресоблакање за 20тина минути? :/

Нема ние коа биравме ни рекоа дека нема нити во списокот имаше.
Ако мислиш да играат за шко ондак може иначе вака ко проектна активност спорт нема во прва.
Може сега смениле, јас во прва година знам имав проектна физичко. Па си биравме дали фитнес, дали планинарење, дали базен дали што ти таму не.

Може сега смениле, јас во прва година знам имав проектна физичко. Па си биравме дали фитнес, дали планинарење, дали базен дали што ти таму не.

Нема врска. И јас во прва и втора имав спорт како проектна.
Оваа година го немаше во листите, ама ни кажаа дека може да се оди и на тоа.

Абе, а знае некој што ќе праиме со физичко?
Ќе имаме вежбање и пресоблакање за 20тина минути? :/

Ќе седите у соблекувална.Баш е топ, поготово коа стануваш сабајле у 6, идеш у школо и имаш први физичко.Таман ќе те фати дремка ѕвони -.-

Ќе седите у соблекувална.Баш е топ, поготово коа стануваш сабајле у 6, идеш у школо и имаш први физичко.Таман ќе те фати дремка ѕвони -.-

Значи да не носиме опрема. -ладида !

Денес прва и втора година имавме само по два часа и тоа по 20 минути беа часовите :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Џабе станував. Се на се 40 минути потрошени во школо. -.-

Ај и ние да имаме два часааааа. -жалче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom