СУГС Јосип Броз -Тито

Lejjj mene mi se padna mn jaka kombinacija na profesori. Ruza klasna, za nigde. Ne se zalaga nisto da ni pomogne. Edna pomos ako bese pismenata da ni ja premesti od 2ri na 6ti cas. Popravanje oceni, jok. Opravduvanje neopravdani, jok. Za drugite profesori mozam da kazam deka se mnogu realni vo ocenuvanjeto, osven crvenkapa ( za drugite poznata kako maja) angliski. Iako dobiv 5ka, toa sto mi bese na mene tocno, na drugite im go preskrtala kako gresno. Kaj ackovska treba da bides siguren, ama mene mi e strav od nejze. Vaka nekoj od postarite da mi kaze kako moze da se kidne bez da bides zapisan i kaj koi profesori od ovie so gi imam moze da se prepisuva. Klasot mi e top inace, ama mn se ljutam cel klas koga trebase da kidneme i na kraj samo 5 dusi kidnavme. Od 1va najlegenda mi e kole poso kolku sakam mozam da se zaebavam kaj nego, a pak 5 ke imam. Blazesi vi na vas so vi e klasna ackovska, a posebno na vas so vi e klasna olga. I da, so se desava so proektna hemija?!?! Poz :)

Lejjj mene mi se padna mn jaka kombinacija na profesori. Ruza klasna, za nigde. Ne se zalaga nisto da ni pomogne. Edna pomos ako bese pismenata da ni ja premesti od 2ri na 6ti cas. Popravanje oceni, jok. Opravduvanje neopravdani, jok. Za drugite profesori mozam da kazam deka se mnogu realni vo ocenuvanjeto, osven crvenkapa ( za drugite poznata kako maja) angliski. Iako dobiv 5ka, toa sto mi bese na mene tocno, na drugite im go preskrtala kako gresno. Kaj ackovska treba da bides siguren, ama mene mi e strav od nejze. Vaka nekoj od postarite da mi kaze kako moze da se kidne bez da bides zapisan i kaj koi profesori od ovie so gi imam moze da se prepisuva. Klasot mi e top inace, ama mn se ljutam cel klas koga trebase da kidneme i na kraj samo 5 dusi kidnavme. Od 1va najlegenda mi e kole poso kolku sakam mozam da se zaebavam kaj nego, a pak 5 ke imam. Blazesi vi na vas so vi e klasna ackovska, a posebno na vas so vi e klasna olga. I da, so se desava so proektna hemija?!?! Poz :)

Кидање без запишување? Па тука треба да ти проработи малку фантазијата, ама како што гледам ти си прва, па ова малку потешко ќе оди зошто во прва година сите ви глумат авторитети. И кај мене беше така, се закануваа со неоправдани, не одложуваа тестови а сега во 4та самите си ги закажуваме/поместуваме тестовите и испрашувањата. :)

Ова со поправање оцени, хех, не е како во основно, нема тука поправање, пиши бриши од класен. Попуштање и поправање, на крај само, ама горе - доле сите попуштаат.

Иначе у среда се гледаме у хавана така??
П.С.За тие што незнаат има предновогодишна забава за ЈБТ,Орце,Корчагин,Карев и другите подобри(без навреда)гимназии
150 ден.карта ако немате купон а со купон 100

Не е финтата со купони или не:) Финтата е од кај кого ќе ја купиш. Јас не би ви ја препорачал таа забава, пошо 3 години по ред е од тапа - потапа. Али ако веќе толку сакате да идете, повелете кај Стефан од 4-10, кај него се картите по 100ден.

А во среда ќе бидат скратени часови,сите ли ќе ги имаме..?
Пошто како тргнало сите у 5 за 12 сакаат да поправаат.

Мислам дека ќе се напнат за да ги иаме сите часови професориве, ама факт е дека после 3ти сите ќе си идеме:)Ако не и порано:)

Ииили воопшто нема да одиме. -свир
Абе, не давај лош пример. Нормално дека нема воопшто да се иде:)

Шала. Има некои што во среда ќе поправаат оцени. Еве кај дипл.инг.проф по физика до среда (заклучно со среда) ќе се одговара.

Абе, не давај лош пример. Нормално дека нема воопшто да се иде:)

Шала. Има некои што во среда ќе поправаат оцени. Еве кај дипл.инг.проф по физика до среда (заклучно со среда) ќе се одговара.

Или па на пример тест латински денес после 2 недели отсуство на професорката :pos2:

Или па на пример тест латински денес после 2 недели отсуство на професорката :pos2:
Исто ко дипл.инф.проф. по физика. 2 недели ја нема и после ние сме криви шо неаме оцени.
Како и да е, очекувајте напната ситуација во школо деновиве. Ќе биде интересно:)

„Им се соопштува на учениците од III и IV година дека 6 и 7 час нема да бидат одржани поради проблеми со струјата. Часовите ќе бидат надокнадени“

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Кои црни проблеми со струјата, поосветлено школово го немам видено, дури и рефлекторите надвор беа вклучени. Заминаа на славење сите со трчање, барем да не` почекаа да си заминеме ние.
Барем нешто покреативно да смислеа, како во трета кога бевме со проблемите со цевките за 8 Март :pos: Уште не можам да прекинам да се смеам, после уште ќе ме прашуваат зошто не ми се оди од ЈБТ, е ајде, оди остави ги мозоциве :pos:.

Професори, ако ме читате друг пат пробајте подобра лага некоја смислете, нешто покреативно. И уште па ќе сме ги надокнаделе. Абе оди бегај :pos:

Најверојатно толку добро си поминале на прославата што денес фрчеа покачувања на оцени:):):) Нешто изгледа уште ги држи алкохолот:)
Колку што имам информации утре ќе сме имале само 2-3 часа и толку, а за четврток мислам дека нема да се иде на настава.
Некој да потврди или да информира како е навистина?

Еј... ја иам просек : 5to - 5.00 , 6to - 5,00 ... 7mo: 4.21 .... 8mo КЕ ЗАВРШАМ СО СИТЕ ПЕТКИ !!! XD ќе ме примат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom