СУГС Јосип Броз -Тито

За нас е рокот демек до утре и 16ти, за вас не знам :) Фала многу, мој совет за вас - не бирајте математика :smir:

По ова гледам дека не си задоволна ? Или се лажам ? Еве јас ќе ти кажам ИЧ не сум задоволна и не можеле потежок да направат да му се невиди. Па и една ороспија ни се падна не смеев главата да ја свртам а камо ли да препишувам!

По ова гледам дека не си задоволна ? Или се лажам ? Еве јас ќе ти кажам ИЧ не сум задоволна и не можеле потежок да направат да му се невиди. Па и една ороспија ни се падна не смеев главата да ја свртам а камо ли да препишувам!

Слушна што се случило во таа една „училница“, нели? :tapp:

Ме убија у поим !!!:tapp:

Остај тоа, нека прават што сакаат ама после барем нека не не` прават глупи дека "ништо немало". Се нервирам само што учев толку а испадна не сум учела тоа што треба, а па колку што гледав вакви задачи во прирачникот, јок. <.<

Остај тоа, нека прават што сакаат ама после барем нека не не` прават глупи дека "ништо немало". Се нервирам само што учев толку а испадна не сум учела тоа што треба, а па колку што гледав вакви задачи во прирачникот, јок. <.<

Само кажи ми дали ја реши последната со низите на први троцифрени и слично ? И се сложувам дека немаше скоро ништо од тоа во прирачникот !Каоооо вежбај НЗС и НЗД а задачине свемирски ! Фала богу што делиме мислење дека беше тежок зошто стварно ке си помислев дека сум невиден ПАПАК што мисли да оди на електро а не може 5ка да добие на матура .:toe:

Само кажи ми дали ја реши последната со низите на први троцифрени и слично ? И се сложувам дека немаше скоро ништо од тоа во прирачникот !Каоооо вежбај НЗС и НЗД а задачине свемирски ! Фала богу што делиме мислење дека беше тежок зошто стварно ке си помислев дека сум невиден ПАПАК што мисли да оди на електро а не може 5ка да добие на матура .:toe:

Joк, таа и таа со Ана ги оставив, тапа ептен, барем 2 да имам, ептен ми е шубе << Се осетив како да ме превариле, еве ти велам дека и јас што бев кај Драган две години немавме вежбано онакви задачи како на матурата :tapp:

Joк, таа и таа со Ана ги оставив, тапа ептен, барем 2 да имам, ептен ми е шубе << Се осетив како да ме превариле, еве ти велам дека и јас што бев кај Драган две години немавме вежбано онакви задачи како на матурата :tapp:

3 задачи оставив онака не пипнати . 2 од веројатност и таа последната . Не знам што да кажам освен ќе бидам задоволна со 4ка и ништо не би ме изненадило ...за жал!

Aj cestito kraj na skolksa godina :D se gleame dogodina so nekoj, so maturantite sto ke ne napustat, Srekno ponatamu!

Гледам оваа година побајаги опаднал критериум за примање во ЈБТ... Кога се упишувавме ние, мислам дека скоро и да немаше луѓе со просек помал од 5,00. Оваа година последните 180-190 примени се со успех послаб и од 4,3...

Ахх Коле ми го смениле.Нека мењаа што сакаа само Коле да го оставеа.Англиски исто ми ја сменија.Ваљда името беше Сања и Aчкоска рече и оваа на породилно ќе идела.Историја Драган ќе ми предавал.Социологија некој Јане и ми викаа ѕвер човек бил.Хемија коа ми кажаа ви ја сменија ми се стемни за момент.Си викам ако ми ја стаиле Олга го јадев.Ама некоја млада била и фина жена.Е исто нема више да ја гледам музичко Бети.Ќе видиме како ќе иде оваа година.Само од цело лето баш сеа најдоа да мењаат прозори.Смрзнав денес.:):)

Ахх Коле ми го смениле.Нека мењаа што сакаа само Коле да го оставеа.Англиски исто ми ја сменија.Ваљда името беше Сања и Aчкоска рече и оваа на породилно ќе идела.Историја Драган ќе ми предавал.Социологија некој Јане и ми викаа ѕвер човек бил.Хемија коа ми кажаа ви ја сменија ми се стемни за момент.Си викам ако ми ја стаиле Олга го јадев.Ама некоја млада била и фина жена.Е исто нема више да ја гледам музичко Бети.Ќе видиме како ќе иде оваа година.Само од цело лето баш сеа најдоа да мењаат прозори.Смрзнав денес.:):)

Мене би ме чудело ако на време ги направат тоа :pos:

Географија која ти е? Да не е една со брк као Гоце Делчев, Љубица? Историја Драган ми беше мене класен, е тој е ЅВЕР човек, кај него имаш 5ка одма, кога одговараш гледа у вис плус смешки цело време кажува, ќе ти даде прекар за едно недела дена, спреми се :pos2: Јане социологија е супер исто, ама го имитира Драган и кај него каснење заборави, одма чим ѕвони излага :)

Која ти е хемија, Биљана, една ко Мортиша Адамс Фемили стајлинг? :D

Aх, JБT :cry: како би се вратила сега да ми понудат, душа давам :(

Мене би ме чудело ако на време ги направат тоа :pos:

Географија која ти е? Да не е една со брк као Гоце Делчев, Љубица? Историја Драган ми беше мене класен, е тој е ЅВЕР човек, кај него имаш 5ка одма, кога одговараш гледа у вис плус смешки цело време кажува, ќе ти даде прекар за едно недела дена, спреми се :pos2: Јане социологија е супер исто, ама го имитира Драган и кај него каснење заборави, одма чим ѕвони излага :)

Која ти е хемија, Биљана, една ко Мортиша Адамс Фемили стајлинг? :D

Aх, JБT :cry: како би се вратила сега да ми понудат, душа давам :(

Географија ќе да е Љубица...хемија појма неам која е,утре иам со нејзе.
Иначе конечно у петок иам 4 часа.Се надевам нема да ми сменат ко лани.:):)

И кај нас исто имаше масовен трансфер на професориве,по истите предмети ко кај вас ни отидоа до душа,ама ајде да видиме што ќе биде.
Иначе се надевам дека овој распоред не е конечен зашто ај што имам 3 пати 7 часа ама кај најдоа во петок 6:smir:
Баш ме занима какви се луѓево Ружа ни вика овие ќе не ставеле во ред ама ја баш и не и верувам.

Географија ќе да е Љубица...хемија појма неам која е,утре иам со нејзе.
Иначе конечно у петок иам 4 часа.Се надевам нема да ми сменат ко лани.:):)

Sieg Heil! xD Тие откај тебе што се други националности нека се пазат :)

Сакам да знам што станува со прозорците на гимназијата. Некој ги скршил па треба да се менуваат или им дошло времето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom