СУГС Јосип Броз -Тито

Ама тоа е за парното, им дале ултиматум да платат до среда, до вчера, ако немаат платено од понеделник иста сибирска песна ќе пееме, само што никој од нив не знае (или не сака да каже, сеедно) дали имаат платено или не.

Ама тоа е за парното, им дале ултиматум да платат до среда, до вчера, ако немаат платено од понеделник иста сибирска песна ќе пееме, само што никој од нив не знае (или не сака да каже, сеедно) дали имаат платено или не.
Колку што јас разбрав, парното е платено.

Околу 90% сум сигурен дека парното за нашето школо е платено, али не и за некои други. Али пак остануваат тие 10%, ќе видиме, ќе видиме.

Од колку саат е утре тоа Кенгурот?

11... Часовите ќе траат по пола саат и 7ми ќе заврши во 10 и пол, односно 15 до 11. Така разбрав јас

А ние шо сме втора смена ќе иаме скратени часови или фул настава???

Ќе иде ли некој на екскурзија во Белград???
Нас само ни ја кажаа цената за хотел итн. ништо
П.С.И ни кажаа дека некоја агенција бисер турс или така нешто организирала

Ќе иде ли некој на екскурзија во Белград???
Нас само ни ја кажаа цената за хотел итн. ништо
П.С.И ни кажаа дека некоја агенција бисер турс или така нешто организирала

Мене ми се иде, али од кај мене од клас скоро никој нема да оди затоа што не им одговара цената, со оглед на тоа што веќе бевме за 100 евра во Будимпешта, и имаше прилично големи трошоци за таму.

Ја незнам дали ќе идам. Ако идат оние со кои се дружам, ќе идам и јас. Во спротивно, немам намера да идам само колку да се рече дека сум отишла. Боље ќе ги дадам парите на попродуктивни работи како Металика во Софија, ГНР во Белград, Егзит...

Знае некој во кој хотел ќе бидеме сместени зашто ако сме во славија(како што слушнав) ондак ептен тапа хотелот е баш гледав на нет:toe:

Колкави се шансите утре веднаш да не пуштат?:)

Отидов у 9, до 9 и 15 не пуштија, тие што бевме 5 часа гратис од проектна, тие што отидоа на терен да садат 10 часа + слободен ден. Двата автобуси што отидоа накај Козјак (таму мислам отидоа) крцаа, врати едвај се затвараа.

Отидов у 9, до 9 и 15 не пуштија, тие што бевме 5 часа гратис од проектна, тие што отидоа на терен да садат 10 часа + слободен ден. Двата автобуси што отидоа накај Козјак (таму мислам отидоа) крцаа, врати едвај се затвараа.

Денес ич не зажалив што дојдов!
Ние цел клас планиравме одма да не пуштат и после позади фудбалче да тепаме малце,времето беше топ:)
Арно ама као ми се погодија тие 5 часа тоа е чудо,и сите што отидоа да садат отидоа само ради тој слободен ден.И плус тие што не беа денес од наш клас у четврток испрашување за екологија.Ептен ми е мило што дојдов во голем ќар сум:):)

Зарем вие при здрав памет отидовте во школo? Оомг. :nesvest: -пау

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom