Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Ке може ли некој докулку знае да ми каже кои се потребни документи за вселување во стив и дали ќе треба жиранти? :D:D:D

Само ова? Не бараат кинти за приговор?
И во кој рок може да се внесе приговорот?

Само ова, и таму во Министерство ќе ти кажат каде да го адресираш. Пишуваше демек откако ќе се објават резултатите после 3 дена имаме право на приговор.Исто така добро би било ако покрај ова имаш и прилог, основа на која го пишуваш приговорот.Затоа, прво треба да знаеш зошто не си примен.Со среќа.

Некој сместен во Стив Наумов-новите бараки?
Колку е станарината? И дали се уплајќа на истата сметка од сликите што ги објавиле поназад? :)

Ке може ли некој докулку знае да ми каже кои се потребни документи за вселување во стив и дали ќе треба жиранти? :D:D:D
Неможам сите да ти ги набројам, важно знам дека женска ми требаше да однеси околу 17-18 документи и еден куп уплатници и дополнителни давачки

Само ова, и таму во Министерство ќе ти кажат каде да го адресираш. Пишуваше демек откако ќе се објават резултатите после 3 дена имаме право на приговор.Исто така добро би било ако покрај ова имаш и прилог, основа на која го пишуваш приговорот.Затоа, прво треба да знаеш зошто не си примен.Со среќа.
3 дена од објавување? Кои се тие три дена?
Денеска, ако работат евентуално(ама не ми се верува), утре е недела и понеделник неработен ден.
Нека идат у пм :facepalm:

3 дена од објавување? Кои се тие три дена?
Денеска, ако работат евентуално(ама не ми се верува), утре е недела и понеделник неработен ден.
Нека идат у пм :facepalm:
Оди во Вторник тогаш, ама веќе и втор круг почна, така да не знам колкав ефект ќе има тоа.

Нов конкурс е распишан.
Пишува дека во Стив Наумов во прва и втора зграда НЕМА слободни места, а во третата зграда има 355 слободни.
Можно е ова или е некоја нова глупост од неписмениве?

Attachments

• 10580214_10203614838110055_5187232112477062638_n.jpg
    10580214_10203614838110055_5187232112477062638_n.jpg
    45,9 KB · Прегледи: 68
Авторот сака да каже дека има интернет во секоја соба? :) :)

Дали знае некој дали воопшто има или ќе има некакви резултати од приговорите што беа поднесени за одбијаните на конкурсот за студентки домови. . . ? o_O

Барам пристоен стан во близина на Земјоделски/Шумарски факултет. Користете приватна порака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom