Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека овие што се на оваа вечерашната листа се 100 % примени, а после тие со преговорите е друг муабет, нема логика овие што се на овој список подоцна да ги елиминираат. 22 ри е даден како краен рок што не значи дека не можи и порано да се објават резултатите.

Чудо да се согласам со фан на Ливерпул. :)

Конечна листа е оваа, тие што не се информирани се молат да не шират дезинформации.
Благодариме

Конечна листа е оваа, тие што не се информирани се молат да не шират дезинформации.
Благодариме

Е тогаш ај кажи ти ко информиран од кога може да се сместуваме. :icon_lol:

Е тогаш ај кажи ти ко информиран од кога може да се сместуваме. :icon_lol:

1. Ќе те молам да ми се обраќаш во женски род.
2. Не сум информиранА и затоа не измислувам информации. Во Гоце на портирница прашав, немаа појма ни дека се излезени резултатите.

1. Ќе те молам да ми се обраќаш во женски род.
2. Не сум информиранА и затоа не измислувам информации. Во Гоце на портирница прашав, немаа појма ни дека се излезени резултатите.

1. Е јас не гледам на гравчиња дали си машко или женско. Ете, претхоно напишаното беше кажано ко од машко и затоа така напишав.
2. Фала на одговорот.
3. Има доза шала во двата коментари, ради тоа што ми треба и мене инфо за сместувањето. :) Пис

Добро, знај некој за сигурно од официјални извори дали од денес е вселвањето? o_O

Здраво дечки, ме интересира дали знае некој за поднесувањето на приговори, т.е за тоа дали треба нешто да се плаќа некоја таксена марка или некој друг вид на надомест или само треба да се поднесе приговорот до МОН, како е процедурата? И некој ако има урнек за приговор за МОН нека пише. Благодарамс :)

Зошто на листата за Стив Наумов трета зграда, на документот најгоре пишува "Листа на студенти примени во студентски дом „Гоце Делчев“ на вториот распишан конкурс, за академската 2013/2014 година" ???
Нели ако беше поради алтернативен студентски дом пишуваше - Студенти кои аплицирале за *** а се примени во **** ...
Некоја грешка во насловот е или шо е работава?? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom