Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Ок...а да те прашам пошто знам дека си у гоце каков нет користиш државниот или од овие што нудат некој смешни пакети

Засега од државниот после од другите што даваат низ Гоце. Доволно ми е некоја брзина колку страни да можам без нервози да отворам. За спуштање дома за еден викенд цел нет го трошам :)

И ваму беше, сега не е. Само што е многу спор, јутјуб цел ден се полни клип од 4-5 мин и пак не е наполнет и нема торенти.

Ваму па изненадувачки прилично брзо се полнат клиповите од youtube, ама другото блокирано.

Има некој у стив у прва зграда? Ќе пиеме кафенце. :cool:

Него за тие шо се у Пелагонија, немој да пеете "излези момче право на тераса" пошо бркаат за тоа. :X3:

Него за тие шо се у Пелагонија, немој да пеете "излези момче право на тераса" пошо бркаат за тоа. :X3:
јас сум во втора, па пиши ако сакаш

Знае некој кој е кодот на нетот во Пелагонија за да ми ги отвора страните што се блокирани?

А каде да го внесам? Имам win7.

dnsj.jpg

Ова ќе ти ги одблокира страните, за даунлод тешко.

Јас сум во втора машка,ти пишувам ПП со бројче,во Вторник сум во Ск имам предавање до 11часот,потоа може да правиме кафе во Сајбер.

другарче ти изгледа си ми цимер и колега :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom