Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Две години по ред носам уплатница. За Пелагонија зборам , за другите може е различно.
Kaква е таа уплатница па сеа? Ја сум бруцош,носев денеска документи..Да не знае некој кога ќе има конечни резултати за бруцоши? Аааа и друго ми текна: некој потенцијален цимер да не има на форумов? :D

Ќе ми праат проблем ако за цимерот однесам документи некој ден покасно, пошто малиот е у пичко матер моментално?

Kaква е таа уплатница па сеа? Ја сум бруцош,носев денеска документи..Да не знае некој кога ќе има конечни резултати за бруцоши? Аааа и друго ми текна: некој потенцијален цимер да не има на форумов? :D
на 8 најверојатно :)

Јеееа, и мене ми нема многу смисла ама да си прашам за секој случај :rolleyes: А за заверувањето, така и рекле на една другарка во Кузман дека требало :cautious:

Moже и родител да ти биде жирант,мене лани ми беше мајка ми,и може да бидат од иста фирма :)

Мислам дека таму ќе треба да уплаќаш, уплатниците веројатно ќе се истакнати во студентскиот, барем јас така мислам, знам дека за Кузман така е. Конечни резултати за бруцошите треба да има на 8ми. И јас си барам цимерка инаку ама јас сум Кузман, соу...

Moже и родител да ти биде жирант,мене лани ми беше мајка ми,и може да бидат од иста фирма :)

А кој родител ти ја пополнуваше изјавата од старател? Оти ете на пример ако ја ставам мајка ми за жирант, бидејќи татко ми ја пополни изјавата, тогаш не би требало да има проблем нели?

Еве како изгледа. Инаку до лани имаше по некои трафики или продавнички блиску до студентските. Дали ќе има годинава не знам. Инаку би требало да има во Тутунска банка
во Тутунска секогаш има. Порано имаше во секоја трафика, ама повеќе нема.

За документи при вселување во домот.

А кој родител ти ја пополнуваше изјавата од старател? Оти ете на пример ако ја ставам мајка ми за жирант, бидејќи татко ми ја пополни изјавата, тогаш не би требало да има проблем нели?

E не се секавам како беше за изјавата,направи така 100 % нема да има проблеми ;)

Еј, има бе интернет у Гоцета?
Wireless е? Колку е брз?

Има опција да имаш сопствена конекција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom