Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Сликичките мора сите исти да бидат?Оти имам дома само две за пасош,може ли да земам една од тие малите од матура? :)

^Не мора да се исти, на картончињата ми се од матура , а на домската уште неам слика ќе ја однесем таа од 8 одд јбг неми се дават тие од матура слики уште една имам

Јахуууууууууу :))))) Примена сум во Пелагонија ...лалалалалала :vozbud: Ја протерав жабата шо ми беше на срце :icon_lol:

ајде честито па да викнеш на кафе да видиме што место си земалаа :vozbud:

еј дечки, јас сум бруцош примен во стив наумов ама не знам во која зграда сум примен, т.д. не знам кога е вселувањето бидејќи на сајтов пишува дека вселувањето во втората зграда е од 20-25ти септ. а не од 13-16ти како во сите други... на другиот сајт, т.е. на тој за постари студенти има одделни листи за двете згради заедно со датуми, а на овој првиов нема...

ако има некој некаква информација би му бил многу благодарен :)

фала многу :)

еј дечки, јас сум бруцош примен во стив наумов ама не знам во која зграда сум примен, т.д. не знам кога е вселувањето бидејќи на сајтов пишува дека вселувањето во втората зграда е од 20-25ти септ. а не од 13-16ти како во сите други... на другиот сајт, т.е. на тој за постари студенти има одделни листи за двете згради заедно со датуми, а на овој првиов нема...

ако има некој некаква информација би му бил многу благодарен :)

фала многу :)

И јас сум примен во Стив, бруцошите че бидиме во зградата шо ја реновираат и затоа се подоцна вселувањата, така барем ме информираја постарите од таму.

Здраво Кајганаџии :)

Јас 99% утре треба да се сместам во Гоце. Бруцош сум, па ми треба мала помош, од пријатели да ме упознаат со средината :) Инаку, да ви кажам од Кавадарци сум, и имам многу убава Ж`та :) ако некој сака да се сретнеме таму, нека ми пушти пп, ќе му дадам број.

Поздрав, се надевам ќе се дружиме !

Здраво Кајганаџии :)

Јас 99% утре треба да се сместам во Гоце. Бруцош сум, па ми треба мала помош, од пријатели да ме упознаат со средината :) Инаку, да ви кажам од Кавадарци сум, и имам многу убава Ж`та :) ако некој сака да се сретнеме таму, нека ми пушти пп, ќе му дадам број.

Поздрав, се надевам ќе се дружиме !

пиши тука у среда, со драго срце би те седнал на софра. ж`та од тебе, крастајци од мене :icon_lol:

eee i jas deneska se useliv vo goce :) isto sum brucosh bez nogu poznavanja od sredinata :D ali moze da se naprave edna dobra zapifka :) toa nikad ne se odbiva :D:D

Утре сум таму само на кафе, на кај петок планирам да се вселам па може една кајганска собиранка да удриме :)

^ само кајганџии од Гоце или ќе примите и од другите домови?! Ќе си донесеме ние пиење не се секирајте:pipi:
23.gif

^ само кајганџии од Гоце или ќе примите и од другите домови?! Ќе си донесеме ние пиење не се секирајте:pipi:
23.gif

во тој случај добредојдени сте сите добронамерници :cug:
битно е да има собиранка :)

Баш ме интересира: како се движат цените по студентските домови? И дали секој живее сам во соба или по повеќе души сте?

ima nazad veke pisavano na temata po kolku dushi sa i kolku sa cenite u goce sme po 2ca ja seuste sum si bez cimer :D mesecno se plaka 3450 i ti dadat 4000 bonovi za jadenje sho znaci da se sede u studentski e epteen eftino :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom