Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Од корен се средува
да, бе, само не знам за која стока се средува, за едно две-три години, ќе видиме, инаку таму сум сега во 1-вата машка зграда, треба ред и контроли за да се зачува тоа направеното. :nesum:

Ова е веќе позитивна вест.Менуваат од корен(инсталации,паркети,кревети,вециња) или шминкаат само?
во прва машка во стив сега да ти е милина да појдеш... абе убајни ... ( убајни за студентски дом зборам) посебен тоалет, саглам пенџери, врати, работни маси... абе царцки убајни

во Гоце има за другите незнам
деновиве имаше едно пик-ап-че во Стив кај женската зграда на Телекабел, работеа нешто внатре, влечеа жици, па којзнаи шо ќе направат. Во машката зграда се е поставено, па и серверот, ама не е вклучен сеуште.

Како е брзината, лимит? :vozbud:

деновиве имаше едно пик-ап-че во Стив кај женската зграда на Телекабел, работеа нешто внатре, влечеа жици, па којзнаи шо ќе направат. Во машката зграда се е поставено, па и серверот, ама не е вклучен сеуште.

Како е брзината, лимит? :vozbud:

пола мегабит е сега за сега, ама кога ќе дознаат сите и кога ќе се вратат тешко дека таква ќе остане

и во Стив има интернет, од пред малку...
пола мегабит и тука, ама работи само на македонски сајтови, друѓи не отвара сега за сега :kesa:

едит, и торенти може :vozbud:

Dali nekoj saka bonovi za vo studentski za 1000ka, 2000 bona za vo kuzman ,medicinar ,stiv i etc ??????????? itno

Знам дека е тажно али коа го глеам клипов се газам од смеење!:pos2:

Кога последен пат тие што направиле клипов биле во студентски дом и кога виделе како живеат студентите?
Наместо ова, ако толку им држи мозок можат да снимат нешто друго од домовите, да ја прикажат реалната слика, онаква каква што е и да се земат во предвид сите недостатоци, но и предности.

Реално, имаат менза студентите, барем оние во студентските домови не остануваат гладни. :)

Ме интересира во кој студентски има најдобри услови?
Сум била само во Пелагонија (на гости) ама ми се јавуваат некои двоумења па ако некој има повеќе информации околу условите во другите домови нека се изјасни. :)

Реално, имаат менза студентите, барем оние во студентските домови не остануваат гладни. :)

Ме интересира во кој студентски има најдобри услови?
Сум била само во Пелагонија (на гости) ама ми се јавуваат некои двоумења па ако некој има повеќе информации околу условите во другите домови нека се изјасни. :)

А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.
Најдобри услови во моментов Пелагонија и Стив, најсредени се. А и Кузман не лош.

А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.
Најдобри услови во моментов Пелагонија и Стив, најсредени се. А и Кузман не лош.

Во Пелагонија имам јадено многу пати и супер е храната, имам колеги во Стив и Гоце, се фалат од јадењето.
Мене за престој за наредната година во дилема ме ставаат Пелагонија и Кузман затоа сакав некоја паралела меѓу нив зашто во Кузман не сум била. Стив знам дека е добро во машката зграда, скоро ја реновираа, ама кај женските уште не е средено како што треба. Во Гоце имам одено само еднаш и се разочарав од животот, таму слободно може хорор филм да се снима, морбидно ми е ептен, буквално некое чувство за самоубиство создава внатрешноста, одиш, а по тебе ѕидови се рушат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom