T
Tetro
Гостин
да, бе, само не знам за која стока се средува, за едно две-три години, ќе видиме, инаку таму сум сега во 1-вата машка зграда, треба ред и контроли за да се зачува тоа направеното. :nesum:Од корен се средува
да, бе, само не знам за која стока се средува, за едно две-три години, ќе видиме, инаку таму сум сега во 1-вата машка зграда, треба ред и контроли за да се зачува тоа направеното. :nesum:Од корен се средува
во прва машка во стив сега да ти е милина да појдеш... абе убајни ... ( убајни за студентски дом зборам) посебен тоалет, саглам пенџери, врати, работни маси... абе царцки убајниОва е веќе позитивна вест.Менуваат од корен(инсталации,паркети,кревети,вециња) или шминкаат само?
каде бе?Конечно интернет пуштија :pivo:
во Гоце има за другите незнамкаде бе?
деновиве имаше едно пик-ап-че во Стив кај женската зграда на Телекабел, работеа нешто внатре, влечеа жици, па којзнаи шо ќе направат. Во машката зграда се е поставено, па и серверот, ама не е вклучен сеуште.во Гоце има за другите незнам
пола мегабит е сега за сега, ама кога ќе дознаат сите и кога ќе се вратат тешко дека таква ќе останеденовиве имаше едно пик-ап-че во Стив кај женската зграда на Телекабел, работеа нешто внатре, влечеа жици, па којзнаи шо ќе направат. Во машката зграда се е поставено, па и серверот, ама не е вклучен сеуште.
Како е брзината, лимит?![]()
не си бил/а студент оддалечен од дома повеќе од 5 месеци, изгледа. затоа.:smir:Знам дека е тажно али коа го глеам клипов се газам од смеење!:pos2:
А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.Реално, имаат менза студентите, барем оние во студентските домови не остануваат гладни.
Ме интересира во кој студентски има најдобри услови?
Сум била само во Пелагонија (на гости) ама ми се јавуваат некои двоумења па ако некој има повеќе информации околу условите во другите домови нека се изјасни.![]()
Во Пелагонија имам јадено многу пати и супер е храната, имам колеги во Стив и Гоце, се фалат од јадењето.А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.
Најдобри услови во моментов Пелагонија и Стив, најсредени се. А и Кузман не лош.