Студентски домови

T

Tetro

Гостин
Од корен се средува
да, бе, само не знам за која стока се средува, за едно две-три години, ќе видиме, инаку таму сум сега во 1-вата машка зграда, треба ред и контроли за да се зачува тоа направеното. :nesum:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ова е веќе позитивна вест.Менуваат од корен(инсталации,паркети,кревети,вециња) или шминкаат само?
во прва машка во стив сега да ти е милина да појдеш... абе убајни ... ( убајни за студентски дом зборам) посебен тоалет, саглам пенџери, врати, работни маси... абе царцки убајни

T

Tetro

Гостин
во Гоце има за другите незнам
деновиве имаше едно пик-ап-че во Стив кај женската зграда на Телекабел, работеа нешто внатре, влечеа жици, па којзнаи шо ќе направат. Во машката зграда се е поставено, па и серверот, ама не е вклучен сеуште.

Како е брзината, лимит? :vozbud:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
деновиве имаше едно пик-ап-че во Стив кај женската зграда на Телекабел, работеа нешто внатре, влечеа жици, па којзнаи шо ќе направат. Во машката зграда се е поставено, па и серверот, ама не е вклучен сеуште.

Како е брзината, лимит? :vozbud:
пола мегабит е сега за сега, ама кога ќе дознаат сите и кога ќе се вратат тешко дека таква ќе остане

T

Tetro

Гостин
и во Стив има интернет, од пред малку...
пола мегабит и тука, ама работи само на македонски сајтови, друѓи не отвара сега за сега :kesa:

едит, и торенти може :vozbud:

Член од
8 април 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Dali nekoj saka bonovi za vo studentski za 1000ka, 2000 bona za vo kuzman ,medicinar ,stiv i etc ??????????? itno

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Знам дека е тажно али коа го глеам клипов се газам од смеење!:pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кога последен пат тие што направиле клипов биле во студентски дом и кога виделе како живеат студентите?
Наместо ова, ако толку им држи мозок можат да снимат нешто друго од домовите, да ја прикажат реалната слика, онаква каква што е и да се земат во предвид сите недостатоци, но и предности.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Реално, имаат менза студентите, барем оние во студентските домови не остануваат гладни. :)

Ме интересира во кој студентски има најдобри услови?
Сум била само во Пелагонија (на гости) ама ми се јавуваат некои двоумења па ако некој има повеќе информации околу условите во другите домови нека се изјасни. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Реално, имаат менза студентите, барем оние во студентските домови не остануваат гладни. :)

Ме интересира во кој студентски има најдобри услови?
Сум била само во Пелагонија (на гости) ама ми се јавуваат некои двоумења па ако некој има повеќе информации околу условите во другите домови нека се изјасни. :)
А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.
Најдобри услови во моментов Пелагонија и Стив, најсредени се. А и Кузман не лош.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.
Најдобри услови во моментов Пелагонија и Стив, најсредени се. А и Кузман не лош.
Во Пелагонија имам јадено многу пати и супер е храната, имам колеги во Стив и Гоце, се фалат од јадењето.
Мене за престој за наредната година во дилема ме ставаат Пелагонија и Кузман затоа сакав некоја паралела меѓу нив зашто во Кузман не сум била. Стив знам дека е добро во машката зграда, скоро ја реновираа, ама кај женските уште не е средено како што треба. Во Гоце имам одено само еднаш и се разочарав од животот, таму слободно може хорор филм да се снима, морбидно ми е ептен, буквално некое чувство за самоубиство создава внатрешноста, одиш, а по тебе ѕидови се рушат.

Kajgana Shop

На врв Bottom