Струмички фудбалски интернационалци

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување

Who is The Best

• Вкупно гласачи
    34

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Локација
Somewhere here ...
So ke kazete za nasite fudbalski majstori:

Pandev Goran Fk.Lazio Italy
Pandev Sasko Fk.Dinamo Zagreb-Croatia
Baldovaliev Zoran Fk.Lokomotiv Sofia-Bulgary
Popov Robert Fk.Liteks-Bulgary
Popov Goran Fk.Olympiakos-Greece
Masev Danco Fk Rabotnicki Kometal-Macedonia

I nekoi drugi ....... :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Горан Попов е од Левадијакос, претходно у Егалео

Благој Истатов - Беласица, Победа (Прилеп), Партизан и Утрехт.
Благој Георгиев (Голман), незнам точно кои клубови пред Арис, сега е мислам во младинските школи на Вардар.
Васил Рингов - Беласица, Победа , Динамо, Вардар...
кога ќе ми текне за уште некој, ќе пишам

Го заборавивте и Горан Мазнов бате Ване го даде тогаш во Слога и Аце Стојков потоа Игор Ѓузелов па и Игор Трајков(17 години)кој е роден во Струмица сега игра за репрезентацијата на Холандија до 19 а се молеше да игра за нас но нема кој да го чуе во Холандија важи муѓу најдобрите млади фудбалери има уште многу

Еве една слика кога Пандев и Стојков се по 15-16 години играт прв тим на Беласица тука е и Мазнов кој е 18-19 години
76249810fc7.jpg

Под голманот се Пандев и Стојков а до голманот е Мазнов

И како тоа во анкетата Масев го има а ги нема Мазнов и Стојков не е ни интернационалец Масев
А и што бара темата во фан клуб

галасав за братму на Горан иако е он подобар ФОРЦА ПАНДЕВ (било кој) :):)

Мазнов не е струмичанец, макар што уште кажи речи како дете играше во Беласица. Тој е од Дојранско некаде, каде точно и јас не знам...или можеби Богданци, Гевгелија...

Го заборавивте и Горан Мазнов бате Ване го даде тогаш во Слога и Аце Стојков потоа Игор Ѓузелов па и Игор Трајков(17 години)кој е роден во Струмица сега игра за репрезентацијата на Холандија до 19 а се молеше да игра за нас но нема кој да го чуе во Холандија важи муѓу најдобрите млади фудбалери има уште многу

Еве една слика кога Пандев и Стојков се по 15-16 години играт прв тим на Беласица тука е и Мазнов кој е 18-19 години
76249810fc7.jpg

Под голманот се Пандев и Стојков а до голманот е Мазнов

И како тоа во анкетата Масев го има а ги нема Мазнов и Стојков не е ни интернационалец Масев
А и што бара темата во фан клуб
a golmano e rosi :pos2:SEMA SUM NEMA SO SITE GI ZNAM OD SLIKATA
btw belasica is the best

Абе кажи речи половина репрезентација е излезена од Беласица.

Горан Попов од секогаш сум го сметал за огромен талент, и сега исто, ама ме нервира што не се искористува 100%. Има така јак шут со лева нога, а воопшто не го користи.

Балдовалиев Зоран :) иако гласав за Пандев.

1) bulgary :vozbud:
2) сашко пандев - динамо загреб / интер запрешиќ
3) горан мазнов ја колку што знам е од гевгелија, а не од струмица :)
4) горан попов не игра во олимпијакос туку во левадикос или како и да се викаше тој тимот...
и 5) дефинитивно најголемите македонски таленти потекнуваат од струмица и струмичко

Ne se potrebni povekje odgovori na anketava:pos2:, dovolen e eden. PANDEV

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom