Струмица

oн да беше човек тва немаше да го каже .

Си мислете ќе се заебава, одамна он почна у походите

Јас сум Коста бургов :pos2: Зоза пушти им го тава, мора да го гледат...
Мак-Хр микс :icon_lol:

сите завикале кога ќе ги видаш друг пат да не планирате да умирате бе човеци ?
цел живот е пред вас ќе си заработаш ќе одаш на одмор у шпанија и ќе си ги гледаш .

добар оптимист си станал и ти...тфа ме аресе...:)

Си мислете ќе се заебава, одамна он почна у походите

Јас сум Коста бургов :pos2: Зоза пушти им го тава, мора да го гледат...
Мак-Хр микс :icon_lol:

wow ke se ubijam :pos2::pos2::pos2: fala ti za klipot...a ima pesna za Elvis Prisli be coveci i za nekoja si devojka so ja ubijale deneska em pesnite gi ispeja em si kazuva coveko od deka dobiva takva jaka inspiracija :pos2:

wow ke se ubijam :pos2::pos2::pos2: fala ti za klipot...a ima pesna za Elvis Prisli be coveci i za nekoja si devojka so ja ubijale deneska em pesnite gi ispeja em si kazuva coveko od deka dobiva takva jaka inspiracija :pos2:

а зш му се смеете на чуфеко..нем тка тфа го права среќен у живото..оставејте о да си лете у облацте...:)

А еден предлог? Да престанате веќе со тие глупи мабети? Темата не е само за билдане постови... :tapp:

Ае кој сака на биљардо може да намине у 3ката, јас и Alien_Sr ќе сме така за 20-30 минути... ;)

Ае кој сака на биљардо може да намине у 3ката, јас и Alien_Sr ќе сме така за 20-30 минути... ;)

пази зет ми е ного опасен на биљардо....а иначе може да наминам да гледам само..или да навивам..ај ќе виим...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom