Струмица

Нема да сум тука јас за време на фудбало иначе би ојдел одмах!
НЕ ИСПУШТАЈТЕ ВИЕ ! ! !
превоз (со комбе)= 350 повратна
карта =500
џепарац =150
Да се гледат Касиљас, Раул, Торес, Рамос, Виља ... во Скопје - неодоливо
НЕКОИ РАБОТИ НЕ СЕ КУПУВААТ СО ПАРИ :smir:
Раул тешко да дојде у ск :) Нема веќе 2 години играно за репрезентацијата, не го ни зимат веќе со них.

Шо се однесува до одене за Скопје јас мислам оти ќе прекарам со 2.000 ден. ак треба ќе најдам негде дек да преспијам и утредента да си одам со автобус - 600 ден повратна. И немора да одам уште од сабајлето за ск... шо ќе прааме до 10 ќе треба само пари да се трошат. Ќе тргнаме у 15-30 мислам оти имаше автобус и кај 7 саато там сме, ќе апнаме тука пред тргнуване или у автобусо и готово шо мора толко да се троше там. Најнормално ќе земаш пак пари за там за секој случај ама нема да одаш да јадаш у McDonald, или после тава да одаш у некој кафич...

Абе ај не се зафркавајте , сите утакмици удих на кошаркаарто квалификациите шо бее комбе за 15 души по 5000 зима , аман.Прежалејте по 1 500 пред се за Македонија , а после и за сите шпански ѕвезди (да не ги набројувам),ќе имаме/те друга шанса да ги видате?

сите завикале кога ќе ги видаш друг пат да не планирате да умирате бе човеци ?
цел живот е пред вас ќе си заработаш ќе одаш на одмор у шпанија и ќе си ги гледаш .

Агенција стана темата, сите негде одат и терат друштва.. Шпанија, Колосеум, кафе, Охрид..

Ќе зеем ќе се армасам.
Шо чекаш незнам:pos:

Абе ај не се зафркавајте , сите утакмици удих на кошаркаарто квалификациите шо бее комбе за 15 души по 5000 зима , аман.Прежалејте по 1 500 пред се за Македонија , а после и за сите шпански ѕвезди (да не ги набројувам),ќе имаме/те друга шанса да ги видате?
Добро саа не сме сите как тебе богаташе:back:

Шо чекаш незнам:pos:

Финтата е шо ако си искрен навивач, би дадел толко пари и за утакмица со Андора, а не само со Шпанија, фактички ти не одаш да ги гледаш Македонија, туку шпанците..... глупа работа:toe:

Финтата е шо ако си искрен навивач, би дадел толко пари и за утакмица со Андора, а не само со Шпанија, фактички ти не одаш да ги гледаш Македонија, туку шпанците..... глупа работа:toe:
A ти одаш ли да ги гледаш ко играт Македонија-Андора?
Ај да бех од Скопје да одам редовно да ги гледам на стадионо ама така как шо викаш ти да се дигнам од Струмица да одам да гледам Македонија-Андора...:)
Иначе јас обавезно одам.. ке одам 3-4 дена пред утакмицата да се прошетам малко и ко ќе га изгледам ќе си дојдам:)

Така сее:smir:

A ти одаш ли да ги гледаш ко играт Македонија-Андора?
Ај да бех од Скопје да одам редовно да ги гледам на стадионо ама така как шо викаш ти да се дигнам од Струмица да одам да гледам Македонија-Андора...:)
Иначе јас обавезно одам.. ке одам 3-4 дена пред утакмицата да се прошетам малко и ко ќе га изгледам ќе си дојдам:)
Абе у право си и на "Младост" да играт ке одаме на секоо утакмица да ги гледаме ама у Скопје не се оде баш така как шо ке одаш тука, а и плус тава зшо да трошам пари ка ке си ја гледам на ТВ:vozbud:

Абе ак треба од денеска до утакмицата ќе штедам секој ден по 100 денара ама ќе одам.Истото го кажах и јас шо го кажа Ристето , одам пред се да навивам за Македонија , а нормално одам и за да ги гледам шпанците.

auuu luge mnogu zesko be vonka :nesvest: inace nis tii kaficite gola voda be...gostinkata mi vika sakala da go vide Selekt nosam ga na kafe tama so da vide prazno be coveci...samo gazdata i personaloo...u global gore u 3-kata nisto zasramih se :kesa: ke kaze u taa Strumica covek nema :kesa: a jas pa i vikam: abe sega e zesko ja ostaejte vecer ke videte kolku narod ima :pos2: morah coveci...arno barem gupcite gi vide i so e najvazno KOSTA BURGOV i peja be na sred centar :pos2::pos2::pos2::pos2:

auuu luge mnogu zesko be vonka :nesvest: inace nis tii kaficite gola voda be...gostinkata mi vika sakala da go vide Selekt nosam ga na kafe tama so da vide prazno be coveci...samo gazdata i personaloo...u global gore u 3-kata nisto zasramih se :kesa: ke kaze u taa Strumica covek nema :kesa: a jas pa i vikam: abe sega e zesko ja ostaejte vecer ke videte kolku narod ima :pos2: morah coveci...arno barem gupcite gi vide i so e najvazno KOSTA BURGOV i peja be na sred centar :pos2::pos2::pos2::pos2:

тава е успех за него :)

Чим Коста им е пејал знај супер си се поминале, нема потреба од одстрамуване :) А 3ката празна беше и ка бееме биљардо да играме после собиранката. Само нии бееме и оште 3-4 тама шо дојдее пред да си одаме.

тава е успех за него :)

ne samo so e uspex znas so i vika: a ti odakle si?:pos2: i momickata kazuva i on vika...emi na mene me sega u plan da se promoviram nis Hrvatska....nis hrvatska be covek da se promovire :pos2::pos2::pos2: i na mene edna blic ideja "cim Kosta Burgov ke se promovire u Hrvatska jas da se prijavam na operacija trijumf :pos2::pos2::pos2::pos2:................bog da cuva :vozbud::vozbud:

Чим Коста им е пејал знај супер си се поминале, нема потреба од одстрамуване :) А 3ката празна беше и ка бееме биљардо да играме после собиранката. Само нии бееме и оште 3-4 тама шо дојдее пред да си одаме.

epten jako nemoze da se sobere od smeene i avtogram mu zema a tipo uste da :drk: duri vika: e jas imam livce ne se sekiri :uvo:

Си има талент човеко, нек оде малце и там да му се посмеет...

ne samo so e uspex znas so i vika: a ti odakle si?:pos2: i momickata kazuva i on vika...emi na mene me sega u plan da se promoviram nis Hrvatska....nis hrvatska be covek da se promovire :pos2::pos2::pos2: i na mene edna blic ideja "cim Kosta Burgov ke se promovire u Hrvatska jas da se prijavam na operacija trijumf :pos2::pos2::pos2::pos2:................bog da cuva :vozbud::vozbud:
:pos::pos: ццц ќе зеем ќе се настапнам чувеци ... мош ќе га освоо Хрватска кој знаа :pos:

А шо викате догодина на евровизија да го испратаме:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom