Струмица

Поздрав до сите шо бее у Оаза. Там ного темно сте направиле, се на се од 30 души, 5-6 препознајах (дали до темнико или оти на мен ништо не ми се гледаше, незнам :) ). У илинден беше добро, имаше шемичка (не оти играјах, ама арно си поминах).

Еми как ке познааш ти направил си се кокал, бела мечка пред тебе не гледаше :). Шала малко нем сериозно да свајќаш. Иначе се на се добро беше... 3+

Еми как ке познааш ти направил си се кокал, бела мечка пред тебе не гледаше :). Шала малко нем сериозно да свајќаш. Иначе се на се добро беше... 3+

мислаш 3+ прво полувреме ? :):):)

Хеј, вечер у Селект ке има ли нешто посебно организирано или ке биде нешто как у сабота?

Srekna nova godina na site Strumicani

Не се. Оште се славе, оште некој се освестува. За едно 3-40 саата ке врне некој:pos2::pos2:

damn ovie strumicankive stvaarno bile hot za nova godina

Да се надеваме... Иако многу га мразам зимата, ладноо ного, ама снекче саа ного сакам да врне полека.

Абе убаво е додека врне, ама после ка се растопува...е тугај за дек сме...КАША...

Абе убаво е додека врне, ама после ка се растопува...е тугај за дек сме...КАША...
е тава ме нервире инче убаво е да заврне уше еднаш снег да заличе оти е зима да го ебам:vozbud:

Алал им вера не метеоролозите...Си врне, си врне...нема гајле :)
Ак не кажаше немаше поима да имам оти вонка има снеК!
Иначе после договорих на Баиро да одам, така да ви препорачувам и на вас да одате да го искористате снего додека не е касно и да поминате супер ден денеска!

Ак не кажаше немаше поима да имам оти вонка има снеК!
Иначе после договорих на Баиро да одам, така да ви препорачувам и на вас да одате да го искористате снего додека не е касно и да поминате супер ден денеска!
Е Јас саа се враќам од Баиро. Ептен е убаво. И земи си некоо санка да се санкаш:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom