Струмица

У каубојското 2 дрва големи борове паднааа :)
не паднаа накај шкоолто да го потрупаше туку само настрана :)))

Emi nad skoolto so ima? :smir: Tam tie so se i taka se udreni so mokar corap pa oste drvo im fale! :tapp:

oмг дрвата у каубојското се славни :)
Сите се испосликаа со них ...:kesa:

Ke kaze li nekoj kak bese nevremeto,ima li nekoi steti u grado?

Невреме, имаше невреме ного грмавиче трештавиче .. и они са биле горе по габи да збират, арно ама маанул одзгоре господ и доле на место купа гоо направил црн ваглен.

Тии шо са биле со него се истрчале за да му помогнат за да го дигнат, ама он од лани си бил умран.

Еми млад чувек, има тука така едно четириисе години.

Невреме, имаше невреме ного грмавиче трештавиче .. и они са биле горе по габи да збират, арно ама маанул одзгоре господ и доле на место купа гоо направил црн ваглен.

Тии шо са биле со него се истрчале за да му помогнат за да го дигнат, ама он од лани си бил умран.

Еми млад чувек, има тука така едно четириисе години.

Чеки саа ќе ни кажеш:vozbud::vozbud:

...На мен ли го даде?:pos2::pos2:

Мале закон е деденцето,незнам!

Е Нате,

Секако оти ќе се расположиш, и да те фаќа носталгија, со право. Јас не сум бил во Струмица од Велигден, па веќе ме фаќа саклет, а не пак да не сум бил подолго време.
Уште кога ќе ми текне само на ќебапите во Дукат, и убавите специјалитети од риба во Пиликатник, ммммм, немам зборови.

А за ноќниот живот веќе кажавме, да не се повторуваме пак.

Да одиш и да си ја наполниш душичката.

panorama.gif

bulevar.gif

strumica-night3.gif

Некоја сликичка ставив само за потсетување.
malku slikta ama nema veza ama sega e mnogu poubava:helou:

Ново Ново Најново! хах :)
На центаро има ставано саат голем убав свете да си гледе народо колку е времето .. убава работа си требаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom