У каубојското 2 дрва големи борове паднаааKe kaze li nekoj kak bese nevremeto,ima li nekoi steti u grado?

не паднаа накај шкоолто да го потрупаше туку само настрана

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У каубојското 2 дрва големи борове паднаааKe kaze li nekoj kak bese nevremeto,ima li nekoi steti u grado?
У каубојското 2 дрва големи борове паднааа![]()
не паднаа накај шкоолто да го потрупаше туку само настрана))
oмг дрвата у каубојското се славни
Сите се испосликаа со них ...:kesa:
Ke kaze li nekoj kak bese nevremeto,ima li nekoi steti u grado?
Невреме, имаше невреме ного грмавиче трештавиче .. и они са биле горе по габи да збират, арно ама маанул одзгоре господ и доле на место купа гоо направил црн ваглен.
Тии шо са биле со него се истрчале за да му помогнат за да го дигнат, ама он од лани си бил умран.
Еми млад чувек, има тука така едно четириисе години.
Вов, закон.Јас сум од Скопје али Струмица владее.![]()
Седи ти мирен, ој научи малце од малце фудбал да играш :nesum:
хехехе....
malku slikta ama nema veza ama sega e mnogu poubava:helou:Е Нате,
Секако оти ќе се расположиш, и да те фаќа носталгија, со право. Јас не сум бил во Струмица од Велигден, па веќе ме фаќа саклет, а не пак да не сум бил подолго време.
Уште кога ќе ми текне само на ќебапите во Дукат, и убавите специјалитети од риба во Пиликатник, ммммм, немам зборови.
А за ноќниот живот веќе кажавме, да не се повторуваме пак.
Да одиш и да си ја наполниш душичката.
![]()
![]()
![]()
Некоја сликичка ставив само за потсетување.
Aj da videme nekoo slika,da znaame koj se najslavnite drvari u Strumica osven Kemooмг дрвата у каубојското се славни
Сите се испосликаа со них ...:kesa:
не се прај туп саа да го емм, ке одаме ке сликаме дрвата хахахахаAj da videme nekoo slika,da znaame koj se najslavnite drvari u Strumica osven Kemo:pos2:
не се прај туп саа да го емм, ке одаме ке сликаме дрвата хахахаха