- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Оставејте детто сега. За Нова Година ќе размисле.Незнам ке размислам има време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оставејте детто сега. За Нова Година ќе размисле.Незнам ке размислам има време.
Перо = Dr.Petar* бе, брее ич не ти кока значиКоо е тва Перо бе?
Е шо да не лагаш безпари да ти га режат?![]()
Јас искрено не сум видел пајако да дигне кола, нипа да чуум да е дигнал кола така само да заплашат а чувеците абер си нематПуштани сме на слубоден говоркој как си сака тка си пишува.
Иначе да не см и јас офтопик..У Срумица глобало е закон,ама не ми се аресе тва шо влечките шо смрдат на нафталин и пазаро е на исто место.Иначе почнаа ли да ги дигат коолте со пајако бе?Толкав тка паркинг они па на пато са паркирати тка.
Как бе да нема,шо поздрави и честитки гледах на висИма ли оште вис?
Нискобуџетна телевизија.
Вис се закон бе, нем така на теливизијата.Как бе да нема,шо поздрави и честитки гледах на вис
Бабата Мара од Просениково ја поздравува својата внука Марија која се наоѓа на привремена работа во Австралија
Поздрав до Вис телевизијата и Интел да не забраам.
Е не ке на замарат су по саат време ли?Стига толко 10 мин :helou:Вис се закон бе, нем така на теливизијата.
Вести од Струмица тават 10 мин другото од Македонија и вестите траат 20 мин, шо ке се малтертират![]()
:pos2::pos2:
доста ви е толкохаха, абе Интел не ја гледам ного таа ТВ шо дават на нее да го емм се исто па исто шо дават на вис тава и на интел изгледа хахах машини се соработуват си, как шо знам и на интел има музички поздрави и честитки, тава педерчето ме нервире ного шо е там шо е на тв шо коментире ка се викаше тава![]()
Васко ли бе?хаха, абе Интел не ја гледам ного таа ТВ шо дават на нее да го емм се исто па исто шо дават на вис тава и на интел изгледа хахах машини се соработуват си, как шо знам и на интел има музички поздрави и честитки, тава педерчето ме нервире ного шо е там шо е на тв шо коментире ка се викаше тава![]()