Струмица

Малеее темата сте га напуниле со глупи офтопици, ке ни дојде инспекција. Дај престанејте кој как му дојдело да си пише тука:nenene:

Пуштани сме на слубоден говор :vozbud: кој как си сака тка си пишува.

Иначе да не см и јас офтопик..У Срумица глобало е закон,ама не ми се аресе тва шо влечките шо смрдат на нафталин и пазаро е на исто место.Иначе почнаа ли да ги дигат коолте со пајако бе?Толкав тка паркинг они па на пато са паркират :tapp: и тка.

Пуштани сме на слубоден говор :vozbud: кој как си сака тка си пишува.

Иначе да не см и јас офтопик..У Срумица глобало е закон,ама не ми се аресе тва шо влечките шо смрдат на нафталин и пазаро е на исто место.Иначе почнаа ли да ги дигат коолте со пајако бе?Толкав тка паркинг они па на пато са паркират :tapp: и тка.
Јас искрено не сум видел пајако да дигне кола, нипа да чуум да е дигнал кола така само да заплашат а чувеците абер си немат :)
изгледа пос нова година ке почне со работа оти јас така го разберах градоначалнико у таа емисијата на вис шо га дават.

Има ли оште вис? :pos:

Нискобуџетна телевизија.

Има ли оште вис? :pos:

Нискобуџетна телевизија.
Как бе да нема,шо поздрави и честитки гледах на вис :vozbud:
Бабата Мара од Просениково ја поздравува својата внука Марија која се наоѓа на привремена работа во Австралија :pipi:
Поздрав до Вис телевизијата и Интел да не забраам.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Как бе да нема,шо поздрави и честитки гледах на вис :vozbud:
Бабата Мара од Просениково ја поздравува својата внука Марија која се наоѓа на привремена работа во Австралија :pipi:
Поздрав до Вис телевизијата и Интел да не забраам.
Вис се закон бе, нем така на теливизијата.
Вести од Струмица тават 10 мин другото од Македонија и вестите траат 20 мин, шо ке се малтертират :)
:pos2::pos2:

Вис се закон бе, нем така на теливизијата.
Вести од Струмица тават 10 мин другото од Македонија и вестите траат 20 мин, шо ке се малтертират :)
:pos2::pos2:
Е не ке на замарат су по саат време ли?Стига толко 10 мин :helou:

Mладоженецо Панче ја поздравува својата невеста, другарите, мајка му Мара, татко му Перо.. и .. родителите.

:pos:

Вис закон бе.

хаха, абе Интел не ја гледам ного таа ТВ шо дават на нее да го емм се исто па исто шо дават на вис тава и на интел изгледа хахах машини се соработуват си, как шо знам и на интел има музички поздрави и честитки, тава педерчето ме нервире ного шо е там шо е на тв шо коментире ка се викаше тава :)

хаха, абе Интел не ја гледам ного таа ТВ шо дават на нее да го емм се исто па исто шо дават на вис тава и на интел изгледа хахах машини се соработуват си, как шо знам и на интел има музички поздрави и честитки, тава педерчето ме нервире ного шо е там шо е на тв шо коментире ка се викаше тава :)
доста ви е толко:drk::drk:

Васко ли бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom