Струмица

Конвертирам го саа и ке го пуштам после да се уплоадире. Трак лист... Cosmic Gate Rhythm And Drums мегамикс е. Тва ми е тка за проба, да видаах как ке работат Virtual DJ и Nero Wave Editor заедно. Арно излезе, не едитирах ного траките. Нешто посериозно у сабота...

Да ги донесат тии од Дајте Музика сите шо бее... ќе се забавуваме одлично. Денес не сме на час, може да вреви кој колку сака, колку го држи глас.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Не си нормален.

Е тиа да ги донесат јас ного ќе сум среќен, право одам зафаќам си место во првите редови.:pos:

Ја го од медиафире, рапидшер утре... Околу 30 мб е, вма, кој сака нека си го напраа мп3.

http://www.mediafire.com/?mn1n5udyymx

Tracklist: од Cosmic Gate...

Open The Gate
Exploration Of Space
Fire Wire (Club Mix)
The Drums
Melt To The Ocean
Lost In Music
Somewhere Over The Rainbow
The Rhythm
Wicked
Mental Atmosphere
Running
Fire Wire (DJ Scott Project Mix)

Ја го од медиафире, рапидшер утре... Околу 30 мб е, вма, кој сака нека си го напраа мп3.

http://www.mediafire.com/?mn1n5udyymx

Tracklist: од Cosmic Gate...

Open The Gate
Exploration Of Space
Fire Wire (Club Mix)
The Drums
Melt To The Ocean
Lost In Music
Somewhere Over The Rainbow
The Rhythm
Wicked
Mental Atmosphere
Running
Fire Wire (DJ Scott Project Mix)

Cosmic Gate tribute?
Ного стари траки си ставил. Дај од поновите, подобри им се.

АБе доста со тии траки музики досади ми :):) кажејте нешто за градо шо има ново как дека кој .. :)

Добри сендвиче ама ке треба 3-4 да те најадат секоо сабаале јадам тама од школто а може да го сретнате и СТРУМИЧКАТА ЛЕГЕНДА РУСЕ тама у секој момент :):)

Ај ако има некој wireless рутер за продаване нека пише тука или по ПП да се договораме оти ми треба хитно. До 1000 - 1300 ден. најного. :toe::pos2::salut:

Добри сендвиче ама ке треба 3-4 да те најадат секоо сабаале јадам тама од школто а може да го сретнате и СТРУМИЧКАТА ЛЕГЕНДА РУСЕ тама у секој момент :):)
Аман бе човеци, со праате вие. 3-4? Јас 2 ладни зимам и прејадувам се, буквално. Иначе ме аресат, да, и пиците се уви, а буреци не сум пробал.
Се на се, бош маабет :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom