Струмица

ее чекајте малко, на мене енос денеска ми текна оти треба 19ката да га отворат а оно отворана да ти била .. :)
важно на мене ми е ного увво ко си одам на школо и ко си поминувам од кај стаарта чаршии.. прва тура 1 саато втора тура поручокта :vozbud:ногу јјјакККкко! :)
Не ми треба никакво осветљување никакви глупости .. xP

добро бе на тебе не ти треба машко си .. ама на момичките им треба .... нии не се плашаме ама тиии да

Да, да .. точно ..
Ама не се прај и ти саа, помисли.. ка им треба на них oсветљуване, ка им е страх, значи може да ти се јават да ги испраташ :helou: Ама ако, увва работа тава така, Струмица ли е шо ли е?
Шо толко париз.. Пфф, можел тај на баиро там под ловен дом да напраа „чементирана“ ајфелова кула, па да не може да осветламе градо еба*и.. :pos2:

Да, да .. точно ..
Ама не се прај и ти саа, помисли.. ка им треба на них oсветљуване, ка им е страх, значи може да ти се јават да ги испраташ :helou: Ама ако, увва работа тава така, Струмица ли е шо ли е?
Шо толко париз.. Пфф, можел тај на баиро там под ловен дом да напраа „чементирана“ ајфелова кула, па да не може да осветламе градо еба*и.. :pos2:

:pos2::pos2: у право си за тава

Ee, а се забравам да питам ..
Кој е за бизмис да прааме, ми треба празно куќиште од компјутер, по можност да е зачувано, и да не е од тии модерните, нешто по просто у облик на квадар. :)

Лагам појачало да праам!Не се фаљам, само у случај ак се питте зашо ќе ми е. :)
Или ак знаа некој од дрвното да напраа дрвена кутии, ошпоарно, ќе даам материјал и 300 ден за работна рака. :wink:

Ee, а се забравам да питам ..
Кој е за бизмис да прааме, ми треба празно куќиште од компјутер, по можност да е зачувано, и да не е од тии модерните, нешто по просто у облик на квадар. :)

Лагам појачало да праам!Не се фаљам, само у случај ак се питте зашо ќе ми е. :)
Или ак знаа некој од дрвното да напраа дрвена кутии, ошпоарно, ќе даам материјал и 300 ден за работна рака. :wink:
Ќе не бива од кукиште да напраеш појачало, не бива само од кутија нека ти направи некој. :wink:

bogo напиша:
Другар ти маџиро за 300 денара ќе ти га напраа кутиита, и ќе ти го даде гратис томосо шо го возе :uvo:

Другар ти маџиро за 300 денара ќе ти га напраа кутиита, и ќе ти го даде гратис томосо шо го возе :uvo:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Дома ке ти го паркире со томосо машина е неговио за 2 мин е кај тебе. :pos2:

Дек точно е тва осветлување шо викате?

Дек точно е тва осветлување шо викате?

Поточно кажано откај Бонита, Елизабет ка ке фанаш на право накај болницата гледи на левата страна :) Него начујах нешто оти таа улицата шо е кај автобуската ќе га правиле булевар, откај семафорите до тај кружнио тек на бензинската. Начујал лее некој друг такво нешто?

Ќе не бива од кукиште да напраеш појачало

E aман бе човек.. шо ми расправаш еjj :) Иим се, цела машинериjа, уше да напраам скиците..оваj шемите, да го склопам И .. мора да стоо у нешто .. ак не па една сталажа право на ѕидо да го опнам шо саа? :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom