Струмица

Околу 12:00 на пладне, ќе снема вода во Струмица, имало некој голем дефект и 2-3 дена се планире да нема вода, слушнах од ного човеци, а мислам и на вестите кажале, така да знаате :helou:

Е убаво, после тренинг јас ќе се бајнам на чешмичката до стадионо..

Главната цева на Ленинова била скапана, па додека го санират проблемо, ќе биде исклучена водата.

А сигурно ли ќе га исклучат сегде или само у тај регион?

Јас како шо разберах цела Струмица, јас неможам да ти гарантирам ништо, само разберах и ви пишам, а ти земи напуни тама два-три леена вода, да си замииш мишките после тренинго, лето е, и жешко е мајкамустара :)

Да бе, може да го напнам и базенто на сестра ми..

Сепак, 12:10 е, а имаме вода :)

На елвир беше :kesa:

@ xfire

Бех ама не за него, за народо. Се знаа кој одат на такви. Момичките. :smir:

Имаше глетки. :)

Пеер де објасни ми го тва не беше за него ама за народо ? Как миш за народо ?

Бај д веј кај нас уште има вода, а веќе 1 саато е.

Абе ојдел да виде некоо женска, не да го слушне пејачо как пее.

Немам многу одено во Струмица.Али сум забележала едно исто како и сите,девојките се најубави,најсредени и по мое најнешмизли.За ноќниот живот се согласувам со Наташа дека рамен им нема.За Струмица и Струмичани никогаш ништо лошо нема да кажам.:pipi:

За ноќниот живот во Струмица... дали луѓето од другите места немаат видено кафичи и гласна музика, па овде им е како Холивуд, или премногу е ефтино (за разлика од Скопје), стварно незнам.

За ноќниот живот во Струмица... дали луѓето од другите места немаат видено кафичи и гласна музика, па овде им е како Холивуд, или премногу е ефтино (за разлика од Скопје), стварно незнам.
Не велам заради кафичите и гласната музика,и логично е дека тоа го има секаде.Но секој што бил излезен во Струмица си поминал супер.Сите се Убави луѓе,знаат убаво да се забавуваат...не дека другиве не знаат.Во една реченица сум се чувствувала секогаш убаво кога сум била таму.Капираш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom