Струмица

Така може да не сме рамноправни мош ке се погодат едни јаки едни слаби..важното да се збераме после ке га лагаме кој шо как...

Хаха...а шо е финтата? Страх ли тее да не губаш? само ти се бунаш цело време...абе ак нема рамноправност ќе се сменаме..ццц

Не ма бива за голман
Ти па ак ти се оде, оди.. ќе играаш назад ка ќе се подизмораш... Него јас незнам дали да доом, фудбал немам играно 2 години, а за гледане ак има некој од форумо ќе доом...

Ак доом ќе ма фатте на кондиција и се ќе ма претрчувате...

Ајде Струмикс...оште едно место има. Ду ју тејк ит ? :)

Ти па ак ти се оде, оди.. ќе играаш назад ка ќе се подизмораш... Него јас незнам дали да доом, фудбал немам играно 2 години, а за гледане ак има некој од форумо ќе доом...

Ќе има мислам гледаче...така прочитах де.

Ајде Струмикс...оште едно место има. Ду ју тејк ит ? :)

Ќе има мислам гледаче...така прочитах де.

За Струмикс ак треба и ќе напраате место :) А за гледаче ак доо Димитар и јас ќе доом, ме мрзе сам да одам до аквариус...

Одаме бе Боре, ја и Струмикс ќе дојде и ќе купаме едно килце семки и ќе гледаме шо толко. Ако има моми уш поубаво. :helou:

Одаме бе Боре, ја и Струмикс ќе дојде и ќе купаме едно килце семки и ќе гледаме шо толко. Ако има моми уш поубаво. :helou:

семки? Џамбо ќе земаме за пиене :D:D

И саа кога и у колко се договориите оти ќе играте?

семки? Џамбо ќе земаме за пиене :D:D

И саа кога и у колко се договориите оти ќе играте?

Уште еден да фале (да потврде оти игре) и ќе се договораме за време и место :)

Тим 1

1.ЕнерџиНо.1

2.Гиш

3.Хендсам

4.VaZzilL

5.ДоН ЏеЛаТиМуС

Тим 2

1.Тазз(боомбој)

2.Ице-Струмица

3.KiKaC

4.Rizteta

5. ????????

И ако не се рамноправни екипите ќе се бираме тама и ќе ги напрааме. Ако почнеме со добар фудбал си остануваме така. Остана само да се најде оште 1 играч за ТИМ 2
ЗА / ПРОТИВ? :)

Те подржувам брат !

Ајде момци уште еден да се пријава и да бираме термин. Ако не се пријава ај јас ќе бидам голман ќе бранам ќе се џиткам как луд.

Недела 18-00 саато у аквариус одговаре ли ?

И со гордост ги објавувам составите на двете екипи

Тим 1

1.ЕнерџиНо.1

2.Гиш

3.Хендсам

4.VaZzilL

5.ДоН ЏеЛаТиМуС

Тим 2

1.Тазз(боомбој)

2.Ице-Струмица

3.KiKaC

4.Rizteta

5. Viktoranius

Се слагаме сите?
Ако е одговорот ДА, кажувајте кој ден и у колко саато да закажам?:):smir:

Јас со гордост кажувам оти се согласувам. Особено как играм со Ицето ного ми е мерак. :je::je::je:

Мааајмуне мааајмуне мааајмуне... ќе нема кој да шмекам саа на “трибиинта“ :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom