Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другарче 4 години по ред (т.е. од коо одам на базенти) најчесто одам у Сириус! И веруви не одам за да ме видат туку за тва шо според мене најного личе на базент и тама најубаво може да се изнапливаш! Аквариус се на се длабоко е 170см и тај базент е за забава неможаш да пливаш тама, војнио - кога и да одам сокршувам се, барем плочки да стаа тај вмровец ебаго! Саа јесте да таа година сите почнаа на Сириус да одат и точно е тва за Шемите шо одат кадр да ги видат и седат само до базенто цело време, ама има и некој как мене шо оде да плива или да се џитне чат-патИначе у сириус одат најчесто за да бидат видени.Некојпат стварно мее чуден менталитето на тај нашио народ.
Другарче 4 години по ред (т.е. од коо одам на базенти) најчесто одам у Сириус! И веруви не одам за да ме видат туку за тва шо според мене најного личе на базент и тама најубаво може да се изнапливаш! Аквариус се на се длабоко е 170см и тај базент е за забава неможаш да пливаш тама, војнио - кога и да одам сокршувам се, барем плочки да стаа тај вмровец ебаго! Саа јесте да таа година сите почнаа на Сириус да одат и точно е тва за Шемите шо одат кадр да ги видат и седат само до базенто цело време, ама има и некој как мене шо оде да плива или да се џитне чат-пат![]()
Абе беги бее се ШЕМИ одат на сириус. Лани дека бее да ги ее*** и ....
Лани се знааше барем, ШЕМИТЕ одат у петок, сабота и недела. Другите денови нема орели. Одаш пливаш си уживаш си, нема ного гужва, нема ШЕМИ, нема кој да те гледе од глава до пети.
А таа година шо се дешава не знам, секој ден ШЕМИ, ОРЕЛЕ абе беги бееееее.
Вчера бех на сириус, едвај флезех у натре и шо да видам у длабокото на плочките еден прст гнасен слој, може да се потпишаш. ЦЦЦ ич нема хигиена, а картата е 100 ден.
Иначе едвај чекам да отворат олимписки базент, и да не се замарам со орелчина.
тоа од мене .
![]()
![]()
za strumica, se znae za ubavata strumica.Ти тоа го мислеш за тебе или за Струмица? За шо станува збор тука?
Брат сите да се како тебе, Струмица ќе е најубавото место за живеене и за шетане. Јас зашо не излевам у Струмица, оти скиснано ми е од шемите и ако не си облечан по новата мода право ќе те гледат како од небото паднан. Арно си знам ќе си одам низ селцата ново село, муртино барем селаците не гледат кој у шо е облечан.
Арно си напиша, и на мене ме нервире оти некој одат само за да бидат видани ?
ШО КОЈ КУР МАЈЧИН КАК ЌЕ ТЕ ВИДАТ, ќе земам ќе се самоутепам стварно не ми е јасно ако знаа некој нека објасне ?
Иначе мислаш ли ако отворат олимписки базент ШЕМИТЕ нема и тама да одат ?
Да отворам јас еден олимписки базент, па ќе видаме дали ќе флеват кремци и шеми, или ќе пуштам само нормален народ шо е дојдел да се изнаплива.
На аквариус бех чера,водата е супер таман за тва жешко време,народ имаше ама помаленки деца се бее ама имаше и поголеми.Иначе сите запнале на сируис та сириус.та 100 денара карта такси напред назад јадене сокче ојделе 300 и кусур денара.
Мислам ак се отворе олимписки базент повеќето ШЕМИ ќе се исчистат автоматски, оти у олимпискио базент нај плиткото е 5 метра ( барем у тии олимписки базенти шо ги имам посетено). А на сите ни е јасно оти шемите од шо не знаат да пливат само се испседнуват по крајта на базенто изиграват хот пипл. А да ги бутне некој на 5 метра длабок базент да видаме тогај кој е кој. Мислам оти нема да имат храбтост да седат по крајта на олимпискио базент.
Инаку, има планирано изградба на олимписки базент у Струмица, ама готов ќе бил 2009 или 2010.
:helou:
Брат сите да се како тебе, Струмица ќе е најубавото место за живеене и за шетане. Јас зашо не излевам у Струмица, оти скиснано ми е од шемите и ако не си облечан по новата мода право ќе те гледат како од небото паднан. Арно си знам ќе си одам низ селцата ново село, муртино барем селаците не гледат кој у шо е облечан.
Арно си напиша, и на мене ме нервире оти некој одат само за да бидат видани ?
ШО КОЈ КУР МАЈЧИН КАК ЌЕ ТЕ ВИДАТ, ќе земам ќе се самоутепам стварно не ми е јасно ако знаа некој нека објасне ?
Иначе мислаш ли ако отворат олимписки базент ШЕМИТЕ нема и тама да одат ?
Да отворам јас еден олимписки базент, па ќе видаме дали ќе флеват кремци и шеми, или ќе пуштам само нормален народ шо е дојдел да се изнаплива.
Епа веќе е средината на 2008 година па оште не се почнале да го градат, да не си разберал грешка? Да не се кажале тогај оти ке почнат да го градат а не оти тогај ќе биде завршан.
teka si e ......ОБЈАСНУВАЊЕ: У СТРУМИЦА ТВА Е ТРАДИЦИЈА НЕКОЈ ДА ТЕ ГЛЕДЕ КАК СИ ОБЛЕЧАН И АКО НЕ СИ ПО НОВАТА МОДА ПРАВО СЕ ГОВОРЕ ЗА ТЕБЕ ОВА ОНА НЕ ЗНАМ ТИ ШО....ОТИ У СКОПЈЕ КОО КЕ ОДАШ НЕ СЕ ГОВОРАТ ТАКА ИЛИ У ДРУГИТЕ ГРАДОВИ НИЗ МАКЕДОНИЈА? ЗАТАВА ШО У СТРУМИЦА САМО ПРОСТАЦИТЕ ГЛЕДАТ КОЈ КАКОВ Е ОБЛЕЧАН И СЕ СПОРЕДУВАТ СО НЕГО, ДЕМЕК ОНИ СЕ ПО ТИПЦИ/КИ.....АКО ПРОДОЛЖАМ ДА ПИШАМ ЌЕ МЕ НАЈДЕ 6 СААТО САБАЈЛЕ ЗАТАВА КРАТКО И ЈАСНО САМО НАПИШАХ,АМА ТАА Е ВИСТИНАТА.ПОЗДРАВ:pos2::kesa:
Иначе у сириус одат најчесто за да бидат видени.Некојпат стварно мее чуден менталитето на тај нашио народ.