Струмица

Линк, ако сакаш, да ти средам да бидаш на местото на маскотата, да бидеш у натре у чушката :) и праваах маабет за свадбарски бомбоне :)

Линк, ако сакаш, да ти средам да бидаш на местото на маскотата, да бидеш у натре у чушката :) и праваах маабет за свадбарски бомбоне :)

:pos2::pos2: Не фала... а за бомбоне ќе си зеем :pos2:

Бомбоњере, да доош у васиљево ќе ти дадам

отвории ли го Сириус бе човеци ?? има ли у аквариус нокно капење ??

Ремо, човеци :) отворен е Сириус, ако не се лажам, 100 или 150 денара е картата, а Аквариус го отвории вчера, за ноќно бајнене :) незнам.

Jaс бех у Сириус и у Петок и у Недела. Нооого народ има, тва најного го забележих, у недела имаше повеќе народ отколку на Струмица шо одат да ги гледат коо играат! Иначе за убаво, убаво си е, има и сендвичи 5-6 вида за јадене тама, нови лежалки (незнам дали се плаќат). И да не забравам - картата е иста цена, т.е. 100денари:)
Па ај ак сте ељак некој ден може да се собераме некој членови да одаме заедно:)

А од Куклиш од нивата одма идат ли да се замиит? :)

Ми има...наваѓат се. Јас бех у петоко и вчера. Ного народ имаше вчера, иначе картата е 100 денара а лежалките се наплакаа по 50 денара мислам.

А од Куклиш од нивата одма идат ли да се замиит? :)

Как шо ми имат расправано дирек одат и на оградата ќе го потпрат копачо или мотиката ииии пљааас у базенто. :) А за таа година не знам.

Базенто мее да кажаме слаба страна...:pos2::pos2:

И нема смисла да кажаме шо мее слаба страна, а ипак мее слаба страна, а и не сакам да мее слаба страна.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас денеска се утепах на војнио, ујдех сам и за 1 саат право си ујдех само маленки деца а јас толкав лунгур тама со них. :pos2::pos2:

Нели е ного гнасно бе у базентто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom